torstai 1. tammikuuta 2015

Uusi vuosi, uudet kujeet

uve Mekko Vila, bleiseri Lindex uve2 uve1 Muutama kuva eiliseltä, kun oltiin meillä kavereiden kanssa aloittelemassa iltaa. Avattiin pullo hyvää skumppaa, kilisteltiin tulevalle uudelle vuodelle, pelattiin pelejä ja pidettiin hauskaa. Ilta jatkuikin sitten monien epätietoisten hetkien jälkeen muualle Espooseen ja siellä sitten vierähti sen verran aikaa, että päästiin kotiin vasta aamun tunneilla.. Kyllähän me aiemminkin oltais lähdetty, mutta bussit ei houkutelleet ja taksilinjat oli epätoivoisen tukossa. Tähän oli kuitenkin varauduttu, joten no worries ja mun tulee oikeastaan vaan kerran vuodessa valvottua tällä tavalla. Oli tosi hauska ilta, vaikka pientä draamaa aina löytyy. Hyvillä fiiliksillä vuoteen 2015!

Tänään meininki onkin sitten ollut väsyneenpuoleinen - ollaan katsottu Django (joka oli muuten pirun hyvä, paras Tarantinon leffoista jos multa kysytään) ja ihan vaan rentoiltu. Kohta ajattelin poiketa lähikaupassa ostamassa viimeisiä karkkeja ennen tiukan linjan alkamista. Huomenna nimittäin alkaa taas normit ruoka- ja liikuntarutiinit, siitä tuleekin postausta huomenissa.

Mites teidän juhlinnat sujuivat? Jos joku teistä eksyi baariin, millaista oli? Mulla on ollut aina periaate, etten uutena vuotena suostu baariin lähtemään jonojen ja baari-illan 'tavallisuuden' takia. Kertokaa miten onnistui, hah! :-)

6 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen tuo bleiseri :) me oltiin pitkästä aikaa ihan kotibileissä, mikä olikin hirmu hauskaa :) uutena vuotena baarit ei kyllä oo yhtään mun juttu, porukkaa on hirveesti ja taksia ei saa mistään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, tykkään siitä kovasti itsekin! :) Kotibileet on kyllä parhaita, harmi vaan että niitä ilmaantuu aika harvoin.. Kiva että teilläkin oli hauskaa!

   Poista
 2. Sun asu näyttää ihanalta! :) Mä olin täällä Järvenpäässä paikallisessa baarissa, vaikka aluksi ajattelin itsekin vältellä baareja. Kaikki meni kuitenkin tosi hyvin, päästiin jonottamatta sisään ja ilta oli mukava :) Sen sijaan toissavuonna erehdyttiin Tivoliin uv:na, iso virhe :D Stadissa uv-meno on vähän erilaista, siellä jouduttiin jonottamaan yli puoli tuntia ja todistettiin pariakin eri tappelua :/ Ite en siis kans lähtis stadissa baariin, mutta muualla kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:-) Joo no mekin aateltiin et tääl Espoossa vois mennä johonkin ku ei meinattu muutakaan keksiä, mut jotenki en ees haluis vaihtaa vuodenvaihdetta baarissa kun itelle on tärkeetä mennä kattoo sillom raketteja ja poksauttaa skumppaa yms :) Hyvä et oli onnistunut ilta:)

   Poista
 3. Ihanaa uutta vuotta Kata! Iltellä alkaa myös tänään kunnolla treenaaminen ja hyvin syöminen, kun toi joulukuu meni taas vähän pipariksi..
  Uusi vuosi mulla meni baarissa, hauskaa oli ja jonottaa ei tarvinnu kun mentiin sinne jo 12 jälkeen, mutta jäihän siinä kaikki raketit näkemättä :D ja taksia sai yöllä jonottaa tunnin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! :-) Mulla kans alko kunnon roti, ihan jo senkin vuoksi että ei olis jatkuvaa turvotusta vatsassa.. Vähän kiva ettei tarvinnut jonottaa! Mulle kyllä raketit on iso osa uutta vuotta että mä olisin ollut aika harmissani :D Mekin koitettiin soittaa taksia pari tuntia..

   Poista