maanantai 23. helmikuuta 2015

Marmoria mä metsästän

Tiedättekö mitä? Musta on nykyään kuoriutunut varsinainen marmorifani - nyt kuparinväristen sisustuselementtien lisäksi himoitsen myös kaikkea marmorista. Uuh, se on niin nättiä, ihan sama missä muodossa. Marmori on jotenkin niin klassinen ja samalla tosi tyylikäs, vai mitä mieltä te olette? caseapp Sain mahdollisuuden tehdä yhteistyötä Caseappin kanssa (sivuille tästä), jonka nettisivuilla voi suunnitella itselleen puhelimen- tai läppärin kuoret. Sivuilla on myös paljon valmiita vaihtoehtoja, jos ei välttämättä löydä mitään hyvää omaa valokuvaa kuoriin laitettavaksi. Mun mielestä jo noi valmisvaihtoehdot oli niin siistejä, että en tainnut edes harkita oman kuvan leimaamista - mulla olikin varsinainen valinnan vaikeus niiden kanssa! Lopulta päädyin tähän kauniin yksinkertaiseen marmoriseen tarrakuoreen joka on super nätti!

Mä oon just sellanen mähmäsormi, joka koskee koneeseen kaikenmaailman ruuantähteet sormissa (joo, paha tapa) ja toi macbookin vaaleanharmaa pinta oli jatkuvasti mun kauniiden sormenjälkien peittämä. Samalla kun olen yrittänyt parantaa tapojani sotkemisen suhteen, on koneella myös vähän parempi tilanne kuoren ansiosta, kun jok' ikinen sormenjälki ei näy pinnassa alle aikayksikön. Mua oli alkanut myös vähän kyllästyttämään se tylsä harmaa ja siksi on tosi kiva saada pientä vaihtelua!
caseapp1 Harkitsen vakavasti tilaavani jotkut hienot kuoret puhelimeen, koska niihinkin oli hirveästi hienoja vaihtoehtoja ja mun puhelin kaipais jo vähän uutta kuorta - siihenkin taidan kyllästyä suhteellisen nopeasti, hups.. Saa nähdä, laitanko jotain lähiaikoina tilaukseen!

Onko tää sivusto teille tuttu entuudestaan? Mun mielestä on tosi kiva idea antaa mahdollisuus laittaa omia valokuvia puhelimen kuoriin, että jokainen saa halutessaan persoonallisen luurin! :-)


  Yhteistyössä Caseapp.fi kanssa

4 kommenttia: