keskiviikko 13. toukokuuta 2015

"Feel my legs, I just shaved"

... Näillä sanoilla tepastelin poikaystävän eteen heti sheivauksen jälkeen. Haluatteko kokeilla samaa silkin pehmeillä säärillä?

Mä sain tässä taannoin mahdollisuuden osallistua Indiedaysin, RFSU:n sekä Carmexin blogikampanjaan. Sain testattavaksi erinäisiä tuotteita, jotka liittyvät tavalla tai toisella ihokarvojen poistamiseen. Nyt ajattelin esitellä teille niistä pari lempparia jotka olivat niin toimivia, että pääsivät heti paraatipaikalle kylpyhuoneessa.

Naisia kun ollaan, me kaikki tiedetään ihokarvojen poistamisen ongelmat. Joillekin saattaa tulla näppyjä, ihottumaa, kuivuutta tai jotain muuta vastaavaa inhottavaa oiretta sheivauksen jälkeen. Itse kuulun niihin, joilla iho vetää tosi kuivaksi ajelun yhteydessä ja (liian usein unohdettu) vartalorasva saa olla kovassa käytössä toimenpiteen jälkeen. Olen pitkään miettinyt hankkivani sheivauksen avuksi joitain voiteita, mutta eihän mulla ole ollut mitään hajua, että millaisia tuotteita mun pitäisi hankkia. Kuin tilauksesta sain kuin sainkin kaksi kuin minulle tarkoitettua voidetta testiin. rfsu Ensimmäiseksi kokeilin Easy Shavin'- geeliä, jota levitin sääriin ennen sheivausta. "Ihoa pehmittävä ja luistoa lisäävä geeli, joka myös pH- arvoltaan sopii varsiterällä suihkussa tapahtuvaan ihokarvojen ajoon intiimialueilta tai koko keholta". Näin lupaa RFSUn tuotekuvaus. Hyvin levittyvä geeli on tosiaan läpinäkyvää, jolloin näkee mistä täytyy vielä ajella (eli mihin jää niitä ainaisia, ärsyttäviä missattuja spotteja). Karvojen ajelu on tän tuotteen avulla paljon mukavampaa kuin allekirjoittaneen edellinen tyyli - vettä vaan ja menoks. Geelin avulla sheivaus oli sulavaa ja nopeaa. Tuoksukin on miellyttävä, mutta ei liian vahva. rfsu1 Kun hommat oli tehty ja iho kuivattu, levitin säärille Nice n'Cool- voidetta, joka viilentää vasta ajellut sääret ja antaa niille pehmeän tunteen. Ei tarvinnut enää läträtä kosteusvoiteella, kun tämä tuote korvasi senkin! Välillä ihoa jää kiristämään, mutta tuotteen levityksen jälkeen iholle jäi miellyttävä fiilis. Tässä sama juttu intiimialueiden kanssa - sopii erityisesti sille alueelle, mutta voi käyttää koko vartaloon. Molemmat tuotteista jää mulla tosiaan vakiokäyttöön, koska tällä kombolla karvojen ajelu on huomattavasti miellyttävämpää. Erityistä plussaa tyylikkäistä pakkauksista, varsinkin tuo sininen sopii meidän turkoosin sävytteiseen kylpyhuoneeseen!

Loppuun vielä pieni vinkki vitonen: Yksi maailman parhaimmista tunteista on vasta-ajellut pehmeät sääret ja sen jälkeen pujahtaminen puhtaisiin lakanoihin! Näin mä tein just eilen, suosittelen kokeilemaan. Eikä kokemus ole vertaisensa ilman näitä kahta kaveria. Tehdään tästä maailman tylsimmästä ja kuitenkin ah, niin pakollisesta rutiinista vähän miellyttävämpää jooko?

Täältä voi käydä kurkkaamassa tietoa muista RFSU:n tuotteista ja löytyyhän sieltä lisää infoa näistä jo mainituistakin tuotteista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti