keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Parhaat tv-sarjat

Se olisi taas keskiviikko.

Yksi parhaimmista fiiliksistä on se, että ulkona sataa kuin saavista kaatamalla samalla kun makaat sohvalla peiton alla, hyvää ruokaa kainalossa ja kaikki tarpeellinen (puhelin, vesilasi, kaukosäädin) on käden ulottuvilla. Ja niin myös se, että sulla on vapaapäivä. Jonka aiot viettää tismalleen näissä edellämainituissa merkeissä.

Mulla on dilemma, kun en tiedä mitä sarjaa aloitan seuraavaksi katsomaan. Oon jo katsonut OITNB:n loppuun, enkä nykyään enää oikein osaa olla katsomatta mitään sarjaa. Kun on tämmöisiä päiviä, jolloin ei tarvitse tehdä yhtään mitään, olisi vaan ihana uppoutua jonkin koukuttavan tv-sarjan kimppuun. Ehdotuksia saa siis heitellä, mielellään asap! Tässä tulee esimerkkejä mun mieleen olevista sarjoista; Weeds, Californication, True Detective, Dexter ja American Horror Story näin äkkiseltään mietittynä. Weeds on kyllä ihan ykkönen ja salaa harkitsen aloittavani ne kahdeksan tuottaria vielä joku päivä uudelleen >:)piknik3piknik1 kuvat: Linda piknik
Nää kuvat on otettu silloin kun oltiin bloggaajapiknikillä Helsingissä. Se taitaakin olla viimeisin lämmin päivä tässä vähään aikaan.. Musta on niin tylsää että vettä sataa koko ajan, eikä pääse käyttämään kivoja kesävaatteita. Toisaalta on kyllä kiva kun ei ole super kuuma, niin jaksaa tehdä kaikenlaista! En mä kyllä pistäis pahitteeksi, jos lämpöasteet kohoaisi vaikka kahteenkymmeneen.. piknik2
Tää päivä jatkuu siis rennoissa merkeissä ja tällä hetkellä aloittelen skypetreffejä bestiksen kanssa. Ihanaa keskiviikkoa kaikille! :-)

PS. Jos kiinnostaa seurailla mun blogia Facebookissa, klikatkaahan TÄSTÄ!

13 kommenttia:

 1. Ehdottomasti suosittelen BBC:n sarjaa Orphan black! Jää koukkuun heti! Se kertoo naisesta joka törmää omaan klooniinsa. Kuulostaa pliisulta mutta on aivan mahtava sarja, suosittelen! Löytyy Netflixistä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Oon törmännytkin tohon sarjaan useampaan otteeseen, mutta ei ole hirveästi houkutellut kuvauksen perusteella. Ehkäpä testaan sitä vielä ;-)

   Poista
 2. Komedia Parks and recreation on ihan huippu!! (se ei kyl oo netflixis jos katot sieltä) Ja tietty Game of thrones! Dexterin oon iteki kattonu ja tykkäsin tosi paljon, paitsi loppuun olin vähän pettyny. Ooks sä kattonu Dexterin jo loppuu asti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei se mitää vaik ei oo Netflixissä, onneks netistä läytyy hyvin. Kiitos vinkistä! Mä en oo kattonu Dexteristä ku pari kautta kun jotenkin se aina jäi kesken ja nyt en enää muista mihin oon jääny.. Oon kyllä harkinnu aloittavani sen kattomisen uudestaan jossain vaiheessa :-).

   Poista
 3. Orphan black on kyllä ollu mun lempparein sarja pitkään aikaan, tosi koukuttava suosittelen älyttömästi! Lisäks PLL on aika koukuttava, tosin vähän teinisarja monien mielestä :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsi pitäisköhän sitä testata! Ja joo mun mielestä PLL oli liian draamailua ja junnaamista paikoillaan..:D

   Poista
 4. Ihana asu! :3 ja oon miettinyt et alkaisin kattomaan tota True Detectivee ja taidan kyllä alkaakin! :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :-) Joo suosittelen, se oli hyvä ja uutta tuottaria nyt odotellaan!

   Poista
 5. Orphon black on kyl tosi hyvä :D Kannatan!! Aloin kattomaan viikko sit ja ihan koukusssa.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonii meikän on kans pakko alottaa, tää vklp meneeki varmaa sen parissa :-D

   Poista
 6. Jep orphan black katottu ja PLL, Life Unexpected ja nyt Lost meneillään ;) Kosto myös ihan ykkönen

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. Okei kiitos! Aloin kattoo eilen sitä orphan blackia ja oonkohan jo vissiin 7. Jaksossa..:-D

   Poista