keskiviikko 12. elokuuta 2015

Kuinka me onnistutaan aina sähläämään?

Huomenta ja aurinkoista päivää kaikille! Eilen lähdettiin työpäivän jälkeen käymään Hernesaaren rannassa ja tarkoituksena oli käydä siellä syömässä. Seurueessamme oli tuore synttärisankari, joka oli tarkoitus perinteen mukaan viedä syömään johonkin kivaan paikkaan. Työpäivän jälkeen kaikki olivat todella nälkäisiä ja nälkä vaan vaani samalla, kun matkustimme kohti Hernesaarta. Myöhästyimme ensimmäisestä bussista. Seuraava bussi oli myöhässä 15 minuuttia. Jäimme pois aiemmin kuin olisi pitänyt. Lopulta kuitenkin päästiin määränpäähämme ja menimme jonottamaan Street Gaston kehuttuja ruokia varten.

Olimme jonossa ainakin puoli tuntia, ellei enemmänkin. Tämän jälkeen eräs tyttö jonon etupäästä tuli kertomaan meille, ettei tähän enää oteta tilauksia vastaan. No prkl. Mentiin sitten jonottamaan pizzakojulle, kun tässä vaiheessa ei oikeastaan ollut mitään väliä mitä ruokaa saataisiin, kunhan vaan jotain ja äkkiä. Pizzerian luukulla ilmoitetaan, että menee yli tunti, ennen kuin saataisiin pizzat syötäviksi. "Siis eikä, nyt lähdetään vetää täältä!" Lopulta päädyttiin keskustaan Fafa'siin ruokailemaan ja siinä vaiheessa kello oli jo yhdeksän illalla. Aikamoinen reissu, sanon minä! Tottakai oltiin varauduttu, että ruokia täytyy jonottaa, mutta ei oltu ihan näin maksimaaliseen floppiin varauduttu. Kysyinkin pizzerian kokeilta ihan mielenkiinnosta, että moneltako kannattaisi tulla jos haluaa saada ruuat suhteellisen nopeasti - "kymmeneltä aamulla" :-D. hernesaari3hernesaari5hernesaari1 Hernesaaren ranta oli tosi kaunis paikka. Suosittelen kaikkia käymään siellä, jos vaan tulee mahdollisuus. Ainutlaatuinen mesta keskellä kaunista Helsinkiä, upeat maisemat, hyvä musiikki ja rento meininki. Mitä muuta kesäiseltä terassilta voisikaan vaatia? Olin lukenut paljon tästä paikasta, sekä blogeista että Instagramista ja olin pitkään odottanut pääseväni tänne. Onneksi mentiin, sillä paikka on todellakin kokemisen arvoinen. Vaikka ei saatukaan syötyä tuolla olen iloinen pikavisiitistä. Jatkossa mennään tuonne korkeintaan lasillisille ja ruokailut voidaan jättää sitten muihin paikkoihin. hernesaarihernesaari7hernesaari2hernesaari8 Fafa's ei onneksi pettänyt tälläkään kertaa. Mä söin pitaleivän halloumilla ja falafeleilla ja otettiin kaverin kanssa puoliksi vielä kehutut bataattiranskalaisetkin. Ei muuten olleet ihan turhaan kehuttuja, olivat sen verran herkullisia. Vaikka ilta ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan, oli meillä joka tapauksessa super hauskaa (niin kuin aina) ja oli ihana viettää kesäiltaa parhaiden ystävien seurassa.hernesaari9 Mulla on tänään ja huomenna vielä töitä ja sitten koittaa pitkä viikonloppu sekä kauan ja hartaasti odotettu Flow- festival. En edes voi käsittää, että se on vihdoin täällä ja kohta nään mun monet lempiartistit livenä ja tuun varmasti sekoomaan siellä ihan huolella :-D. Tätä viikonloppua on odotettu jo vähintäänkin toukokuusta asti, kun ostin itselleni kolmen päivän lipun. Onneksi odotus aina palkitaan.

Ootteko te tulossa Flowhun tänä vuonna? Mitä artisteja menette sinne katsomaan?

4 kommenttia:

  1. Joo itekin tuli käytyä tuolla Hernesaarenrannassa viikonloppuna, oli kyllä tosi siisti mesta ! (: Me oltiinkin käymässä vaan yksillä, mutta sen verran suosittu paikka on ilmeisesti että en ihmettele ollenkaa ruoan kestoa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nimenomaan! Oli tosi kiva paikka noin muuten kyllä, eli varmasti tuun vierailemaan tuolla uudestaan:-).

      Poista