keskiviikko 2. syyskuuta 2015

So damn grateful

Huh, miten pieni ihminen voi olla kiitollinen. Niin kiitollinen, etten tiedä miten päin oikeen pitäisi olla. Jos mä nostaisin jalat kattoon niin mun sukat saattais pyöriä 30km/h rundia mun jaloissa. Mulla on ollut tänään niin ihana päivä, että oon nyt hymy korvissa vielä varmaan unissanikin. Ja edes toi masentava ilma ei pysty masentaa mua muuten kuin hetkellisesti, ja se on jo aika mahtava saavutus.

Kelataas vähän taaksepäin, mitä tänää on tullut tehtyä?

Aamulla käväisin koululla tekemässä ryhmän kanssa pientä työtä palautettavaksi. Sieltä matka jatkui upeaan ja inspiroivaan tilaisuuteen, jossa lanseerattiin uusi Twistbe- konsepti. Kaunis miljöö, upeaakin upeammat tarjoilut, uusia ihmisiä, hyvää fiilistä. Tilaisuudesta lähdettyäni näin pitkästä aikaa vanhaa ystävääni, jonka tapaamisen aikana sain nauttia vapaamuotoisesta pää- sekä niskahieronnasta, kahvittelusta ja raakasuklaasta, sekä tietysti kuulumisten vaihdosta. Täältä jatkoin matkaani vielä äidin luo, jossa näin pitkästä aikaa rakasta koiravauvaa ja tietysti äitiä. Oli niin mukavaa käydä siellä pitkästä aikaa ja mami laittoi mukaan vielä itse keräämäänsä pakurikääpää ja jotain ihmeen terveellisiä marjoja (sori äiti, en vieläkään muista niiden nimeä). Sieltä sitten postin kautta kotiin ja täsä mä oon. Väsynyt ja hitsin iloinen.
twist1 Jos en vielä ihan tarpeeksi ollut iloinen päivän tapahtumista, illan kruunasi vielä juuri sinun Laura, ihana viestisi snapchatiin. Niin kauniita sanoja, paljon kiitollisuutta. Uutta intoa jatkaa tätä hommaa sillä kaikella rakkaudella millä oon tätä aiemminkin tehnyt. Tällaisina hetkinä mä muistan miksi tätä teen. Koska mä rakastan tätä ja teen näitä postauksia intohimosta bloggaamiseen. twist Elämä tuo eteen uusia mahdollisuuksia ja toivon että oikeat ovet avautuisivat mulle lähiaikoina. Mun mielestä kaikilla asioilla on tapana järjestyä ja vaikka aiemmat suunnitelmat eivät kävisikään toteen, on jollain sulle vielä Plan B tarjolla. Sun täytyy vaan odottaa sitä ja että uusi ovi aukeaa jossain muualla. Pitää vaan avata silmät ja osata katsoa ympärilleen. Kyllä ne palaset pikkuhiljaa loksahtelee paikoilleen, mä lupaan.

Kuvat ovat tämän päivän tilaisuudesta, josta kerron täällä myöhemmin. Olen alkanut kirjoittaa terveys/liikunta/ruoka-aiheisia postauksia GreenstreetFlown sivuille, joten jos sellaiset aiheet kiinnostaa niin käykäähän sieltä kurkkimassa lisää. Haleja, pusuja ja energiaa kaikkien viikkoon <3

2 kommenttia: