torstai 3. syyskuuta 2015

Soittolista salille ja smoothieresepti

Moi! Mulla on lähtenyt päivä hyvin käyntiin vauhdikkaalla jalkatreenillä heti aamutuimaan ja sen jälkeen oon saanut vaan rentoilla kotona viltin alla. Siinä on jotain tosi rauhoittavaa kun saa olla sisällä samalla kun ulkona sataa kaatamalla. Ah.

Mulla tuli aamulla sellanen fiilis, että mun on pakko jakaa teille muutama salibiisilemppari. Kuuntelin niitä matkalla salille ja olin niin fiiliksissä! Mä tykkään kuunnella treenatessa sellasta tosi 'mättö'musaa, jota en normaalisti muuten kuuntele. Slipknot, My Chemical Romance, Disco Ensemble... Mutta tässä nyt muutama mitkä tuo mulle virtaa joka ikinen kerta ja tuntuu, että rauta nousee heti sata kertaa kevyemmin, haha!

Skrillex & Diplo - Febreze (ft. 2 Chainz)


 Major Lazer - Too Original


Nero - Satisfy


Näiden lisäksi esim. Muse - Psycho, ASAP rocky - Wild For The Night, M.I.A - Y.A.L.A ja M.I.A - Double Bubble Trouble. Mulla on nyt vaan vähän teknisiä ongelmia enkä saa upotettua tähän noita linkkejä enempää :-D
smoo1 Sitten smoothiereseptiin! Tää on mun eka vihreän värinen smoothie, joka maistuu hyvälle. Mä kun oon kokeillut vaikka ja mitä, liiankin hienoja reseptejä, ja ne on kaadettu suoraan viemäristä alas.. Niin hyvää on ollut (noot). Tässäkin suhteessa kyllä yksinkertaisuutta täytyy ylistää, sillä jos koittaa tunkea liikaa erilaisia raaka-aineita samaan pakettiin niin tuloksena voi olla jotain karmaisevaa.

Tähän smoothieen tarvitset:

Nestettä, esimerkiksi puolet vettä ja puolet maitoa
pakastepinaattia
pakastemangokuutioita
banaania
kaurahiutaleita
rahkaa

En itse ikinä mittaa tarkasti ainesosia, joten tässä täytyy vähän testailla suhteiden kanssa. Kaikki vaan sekaisin blenderiin ja avot! Tää smoothie on ihanan raikas ja tuo vähän vaihtelua niihin perus marjaisiin smoothieihin.
smoo
Mä saan löhöillä kotona vielä pari tuntia ja sitten meen illaks töihin. Koittakaa viettää kiva päivä sateesta huolimatta!

6 kommenttia:

 1. Apua, kuuntelin ton Skrillex & Diplo - Febreze (ft. 2 Chainz) ni tuli tää mielee https://www.youtube.com/watch?v=687_ZGkP6OU :D (Älä kysy mistä tiiän tommosen biisin..)

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus, pitääpä kokeilla tuota smoothieta! <3 :)

  VastaaPoista
 3. Pitkään on pitäny kokeilla vihersmoothieta mutta viimestään viikonloppuna kokeilen tätä! Kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, tää on tosi herkullinen yksilö:-)

   Poista