perjantai 30. lokakuuta 2015

Arjen luksusta

H37A0495 H37A0484 H37A0490 H37A0486 H37A0483 Oltiin tuossa yks päivä Lauran kanssa lounaalla Sis. Deli + Cafessa ja oi että oli hyvät tarjoilut! Sieltä löytyi vaikka mitä hyvää paistetuista bataateista erilaisiin salaatteihin, lemppari siemenleipää unohtamatta. Siinäpä yksi paikka Helsingissä, jossa on ruoka kohtuuhintaista ja vieläpä täynnä hyviä ja maukkaita raaka-aineita. Siinä sitten istuskeltiin aikamme ja puuhailtiin koulujuttuja, kun ollaan yhdellä kurssilla johon tehdään tehtävät pareittain. Lopuksi nautittiin vielä kahvit ja oi että, nää on niitä arjen ihania hetkiä. Musta näistä kuvista tuli tosi kivoja ja tunnelmallisia ja hyvä tunnelma meillä olikin. Enkä mä pääse siitä yli enkä ympäri, että ruoka on vaan niin ihanaa ja kun sen saa nauttia tärkeän ihmisen kanssa, siitä tulee kertaheitolla vielä parempaa <3

Ihanaa viikonloppua ja vauhdikasta Halloweenia kaikille!

6 kommenttia:

 1. Ah mitä herkku ruokaa siellä lautasella onkaan!! Mun on pakko päästä tuolla käymään! <3 Ja se on totta, että hyvästä ruuasta nauttii aina kun on erittäin hyvää seuraa :`-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, suosittelen käymään tuolla syömässä :))

   Poista
 2. Missä tommonen kahvila sijaitsee?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo missä mä oon käynyt on Helsingin Punavuoressa ja ihan ydinkeskustastakin löytyy Forumin vierestä! Toi Punavuoren on kyllä isompi kun se Forumin vieressä oleva :)

   Poista