torstai 17. joulukuuta 2015

Decor moodboard

Päivää tyypit! Nyt kun saatiin varmistus siitä meidän uudesta kämpästä, voitte vaan kuvitella kuka täällä mahtaa olla into piukeana sisustusjuttuja miettiessä. No minäpä hyvinkin.. Jotenkin on tässä nykyisessä kämpässä alkanut muutamat jutut ärsyttämään ja odotan innolla, että pääsen taas touhuamaan sisustusjuttujen parissa. En malta odottaa, että meillä tulee olemaan enemmän tilaa = mahdollisuuksia toteuttaa visioita. Tänne en ole saanut millään mahdutettua esimerkiksi vaaterekkiä, mutta tuonne saan jopa kokonaisen vaatehuoneen. Eräs hyllykin on ollut unelmissa, mutta unelmiin se on jäänyt muhimaan tilanpuutteen takia. Ei enää kauaa näin! Jes.

Tällä kertaa mulla on kova hinku päästä tekemään juttuja omin käsin ja monen monet DIY -ideat onkin otettu jo korvan taakse. Musta on mahtavaa, että hienoja juttuja voi tehdä itse, eikä ne vie paljoa aikaa taikka vaivaa! Ja näin opiskelijana tietysti miettii myös sitä rahapuolta, ettei tilin saldokaan kamalasti kärsisi. Mulla on suunnitelmissa jokin seinämonumentti, peilin ja oven fiksaus ja muut pienemmät jutut, esimerkiksi valokuvat seinälle jotenkin kivasti.
Decoco1 Mulla on ollut pitkään visio siitä, että haluaisin makuuhuoneeseen modernin, mutta luonnonläheisen ilmeen. Jokin pieni puupölkky yöpöytänä olisi ihan unelma! Mitä vanhemmaksi tulen, sitä minimalistisemmasta sisustuksesta alan pitämään. Ei liian moderni eikä väritön, väripilkut ovat sallittuja, mutta näiden kuvien perusteella varmaan saatte hyvin käsityksen siitä mitä haen. Suunnitelmissa olisikin käydä tsekkaamassa kirpputorien ja kierrätyskeskusten tarjontaa, jospa niistä löytyisi mulle jotain aarteita uuteen kotiin. decoco2 Millainen sisustustyyli on teidän mieleenne? Iskeekö tämäntyylinen mitä kuvista voi havaita? Mä en henkilökohtaisesti tykkää kirkkaista väreistä sisustuksessa, mutta tiedän että monet siitä tykkää.

Heippa, palataan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti