torstai 10. joulukuuta 2015

Kokeile ilmaiseksi urheilun eri muotoja

*Yhteistyössä Sportsetter


Tämä seuraava teksti jonka tulette lukemaan, on toteutettu yhteistyössä yrityksen kanssa. Tiedän, että monet eivät jaksa kiinnostua yhteistyöpostauksista, mutta tämän jutun suosittelen käsi sydämellä lukemaan. Jos jostain jutusta ihan oikeasti haluan teille lukijoille kertoa ja jakaa hyötyä, tässä on se. Lukekaa, kiitos.

Dramaattisen alun jälkeen voidaankin taas vaihtaa kevyempi vaihde päälle. Rumpujen pärinää. Mistä on kyse? Sportsetterit ottivat muhun yhteyttä tässä back in times. Kertoivat heidän puhelinsovelluksestaan ja alkupresentaatio sisälsi sanat urheilu, ilmainen ja uudet lajit. Mitä, kerro lisää! Pikkuhiljaa mullekin selkis että mistä puhutaan ja hitto vie, I'm in!
IMG_1087
Sportsetter on puhelinapplikaatio, jonka kautta voi kokeilla maksutta erilaisia urheilulajeja ja etsiä itselleen sitä oikeaa. Eikö kuulostaisikin helpolta, että uuden lajin viehätyksessä nappaat puhelimen vaan käteesi ja tsekkaat josko löytyisi ilmaisia kokeilukertoja? Ainakin näin opiskelijana voin nostaa käden ylös alle aikayksikön. Tankotanssia, boulderointia, erilaisia kuntosaleja (Elixia, Sats, Fressi, Esport..) sekä crossfit -boxeja, BMX -pyöräilyä, joogaa, itsepuolustusta, nyrkkeilyä.. You name it, kirjo on todella laaja! Ja edelleen käsi sydämellä.

Sovellus toimii tällä hetkellä Suomessa, New Yorkissa ja pian myös Lontoossa. Yli 350 erilaista lajia ja kuntokeskusta testattavana. Nyt jos joskus on matala kynnys lähteä kokeilemaan uusia juttuja! Sovelluksen kautta on mahdollisuus hankkia maksullisia palveluita hieman edullisemmin kuin normaalisti. Ainakin toistaiseksi tämä toimii vain iOS -käyttöjärjestelmällä.

Muhun iski ihan epäluulokin yhdessä vaiheessa, että voiks tää olla totta? Ja vielä ihan ihan oikeasti ilmaista? Mun mielestä tää on niin huippu juttu, ettei oikeesti mitään rotia. Mä oon itse halunnut pitkään päästä kokeilemaan tankotanssia ja mä oikeesti lukeudun just niihin tyyppeihin ketkä ei saa ikinä aikaseks mennä niille uusille tunneille ja pitkittää sitä testaamista jonkun pari vuotta. Noh, problem solved, nyt onkin jo tankotanssitreffit sovittu Sportsetterin kautta. Kävin myös testaamassa ilmajoogaa Esport Bristolissa ja rakastuin. Sen jälkeen kokeilin hotflowjoogaa ja rakastuin vielä syvemmin. Nyt olenkin jo jäsenenä kyseisessä mestassa, heh! 
IMG_1086 Nyt uusien lajien kokeileminen ei voisi olla helpommaksi tehty. Sovellus on kätevä myös siinä, jos haluaisi vaihtaa kuntosalia, muttei tiedä mikä voisi olla hyvä vaihtoehto. Normaalien tutustumiskäyntien sijaan löytyy usein esimerkiksi viikkopasseja, jolloin saa kunnolla tuntumaa yhteen kuntosaliin ja sen palveluihin. Nimimerkillä: Olen löytänyt itselleni täydellisen kuntosalin.

Ja sit vaan kaikki liikkumaan, ainakaan rahan puute ei ole enää tekosyy :)!

3 kommenttia:

 1. Kerkesin jo innostumaan täysin tästä kyseisestä appsista, en meinaa nimittäin ollenkaan löytää salia uuden kodin läheisyydestä. Kuitenkin luettuani että app toimii vain iOs -käyttiksellä, eih!!!!! Mä niin toivon, että tää sovellus tulisi myös Androidille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta!! Toivotaan että näin tapahtuisi :)

   Poista
 2. Tää on ehdottomasti ladattava! Kiitos vinkkauksesta :)

  http://lihavapupu.blogspot.com

  VastaaPoista