tiistai 8. joulukuuta 2015

No se hemmetin video

Heissaan! Kun Laura postasi blogiinsa My Day -videonsa, hän samalla muistutti mua omasta videostani. Mullahan on yksi My Day julkaisematta! Kun kuvasin tän, olin innoissani ja iloinen, että sain vihdoin kuvattua kunnon videon. Ja kerrankin tein jotain muuta kuin töitä tai olin koulussa. Mutta kuinka kävikään? Jotain tapahtui (ehkä kameran asetukset olivat väärät, en tiedä), enkä saanut ladattua videota Youtubeen. Tappelin sen kanssa monta päivää, kunnes luovutin kokonaan. Olin harmissani, kun työni oli mennyt hukkaan, eikä kukaan näkisikään videotani. Harmitti aika paljon kuvaamisen ja editoimisen jälkeen!

No nyt tänään sitten kokeilin ladata videota uudestaan. Nyt sain sen ladattua, mutta loppu oli pätkäisty pois. En saanut sitä millään näkymään kokonaisena, joten päätin suosiolla muokata videosta lopun pois ihan iMovien kautta. Tämän jälkeen sain ladattua videon sellaisena Youtubeen, millainen sen halusinkin olevan. Eli tän videon tarina ei ole mikään maailman helpoin, tai kyllä se mun mielestä helpomminkin voisi tapahtua, hah!

Muistakaa vaihtaa laatu paremmaksi! Ja tosiaan video loppuu hieman lyhyeen, mutta ei anneta sen häiritä.

7 kommenttia:

 1. Hurjan kiva video, hienosti editoitu!! :-) Ihana tautointi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kiva kuulla että tykkäät!:-)

   Poista
 2. nätti tatska! :) mikä biisi soi tässä taustalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tatskastahan näkyy tossa videolla vaan se siirtokuva ja oikea tatska itsessään on vielä hienompi! ;-) Ja biisi on ta-ku - we were in love :)

   Poista
 3. Toi sää näyttää niin ihanalta ku nyt on ollut nii huonoo säätä :D

  VastaaPoista