perjantai 1. tammikuuta 2016

Olet lämpimästi tervetullut

Vielä viimeinen katsaus sinuun, kaunottareen.

Vuotena toit minulle paljon. Paljon hyvää - rakkaita ihmisiä, niin vanhoja kuin tuttujakin, opetit minulle paljon itsestäni sekä unelmistani ja annoit minulle eväitä tulevaa varten. Autoit ymmärtämään tarpeitani ja opin laittamaan asioita tärkeysjärjestykseen. Kanssasi teimme hulluja, tärkeitä, mahtavia, epävarmoja, hienoja sekä superisti vedenpitäviä päätöksiä. Mokasimme, iloitsimme, vihasimme, rakastimme, nautimme endorfiiniryöpyissämme elämästä ja siitä kuinka siistiä se oikeasti on, kyseenalaistimme, opetimme, kerroimme ja olimme ylpeitä.

Sinun kanssasi koin paljon enemmän kuin aikaisempien kanssa. Sinä olit hyvä minulle.
_MG_0096 _MG_0687 _MG_0703 _MG_0034 _MG_0119IMG_9893thumb__MG_9302_1024 _MG_0024 _MG_0550_MG_9064
Olen äärimmäisen kiitollinen vuodesta 2015. Monta kertaa olen hyppinyt sekä kiljunut ilosta, itkenyt onnesta, ymmärtänyt monia monimutkaisia asioita, punninnut arvojani, ollut ylpeä itsestäni, rakastunut elämääni uudelleen ja uudelleen sekä nähnyt maailmaa eri perspektiiveistä. Olen myös ollut pettynyt itseeni ja ollut hukassa, mutta olen palannut takaisin polulle joka vahvistuu ja käy helpommaksi kulkea päivä päivältä ja kuukausi kuukaudelta. Olen oppinut itsestäni paljon asioita, sellaisia jotka eivät ole aiemmin tulleet pieneen mieleenikään. Olen äärimmäisen ylpeä ystävistäni ja kaikista läheisistäni, kuinka paljon he ovatkaan parantaneet tätä jo mahtavaa taivalta. Nyt on kuitenkin taas aika kääntää yksi uusi sivu elämässä ja sen sivunumero on 2016.

Aion ottaa kaikki edellisvuoden eväät mukaani ja jatkaa sivujeni määrittämistä. Lupaan, että nämä sivut tulevat täyttymään hienoista kokemuksista, uusista opeista, inspiroitumisesta ja kaikesta mahtavasta mitä mulla ikinä onkaan mahdollista kokea!

Aivan huippua vuotta kaikille, tehdään siitä paras mahdollinen! <3

2 kommenttia: