perjantai 12. helmikuuta 2016

12 tavoitetta

Mä en ole koskaan pahemmin tehnyt mitään uudenvuoden lupauksia, enkä aio niitä nytkään tehdä. Aion vain listata ylös tavoitteitani tälle vuodelle ja nähdä kuinka hyvin ne ovat toteutuneet vuoden päästä. Ei mitään kamalan isoa, mutta kaikki niistä ovat kuitenkin sellaisia, joiden toteutumisesta olisin todella iloinen ja hienoisesti ylpeä. Mun mielestä kaikkien kannattaisi listata vähän tavotteitaan seuraavalle vuodelle, oli ne sitten isoja tai tosi pieniä, sillä ne antavat yleensä motivaatiota tekemisiin.

Joten nyt aion, näin itseni parhaana kaverina, kirjoittaa itselleni muutaman säännön kuluvan vuoden ajaksi.  Suurin osa tavoitteista on jokseenkin abstrakteja, mutta kyllä niihin pari ihan konkreettistakin juttua sisältyy:
_MG_3295
Tavoite numero yksi: Ole kunnianhimoinen. Älä tyydy kaikkeen, mikä on lähellä riman alinta kohtaa. Kurkota korkeammalle niin kauan että olet oikeasti tyytyväinen.  Oikeastaan kaikki on mahdollista, jos tahdonvoimaa ja päättäväisyyttä on riittävästi.

Tavoite numero kaksi: Panosta blogiin ja hyödynnä ensimmäistä sääntöä myös sen saralla. Tuota haluamaasi sisältöä ja nää vaivaa sen onnistumisen eteen.Ole ennakkoluuloton ja kokeile uusia juttuja.
_MG_3323
_MG_3240
Tavoite numero kolme: Älä ole liian kriittinen itseäsi kohtaan. Älä soimaa itseäsi, jos olet tehnyt/jättänyt jotain tekemättä ja tee juuri sitä mikä tuntuu itsestäsi hyvältä. Jos ei tee yhtään mieli lähteä perjantai-illan kemuihin, jää kotiin viltin alle raakasuklaata mussuttaen!

Tavoite numero neljä: Osta lennot Thaimaahan. Tiedän, että olet aina haaveillut sinne pääsystä ja nyt sun täytyy vaan päättää ajankohta ja varata lennot. Sä et pääse sinne Thaimaahan jos et osta lentoja hassu..
_MG_3275
Tavoite numero viisi: Tutustu avoimesti uusiin ihmisiin ja ole oma-aloitteinen uusien kontaktien solmimisessa. Koskaan ei voi olla liikaa ihania ihmisiä ympärillä ja se inspiraatio ja ilo mitä heistä saat on korvaamatonta <3

Tavoite numero kuusi: Kokeile ennakkoluulottomasti ihan kaikenlaisia juttuja. Vaikkei kaikki heti ensivaikutelmalta tunnu omalta jutulta, anna kaikelle mahdollisuus. Et voi koskaan tietää, jos et koskaan kokeile.
_MG_3335
Tavoite numero seitsemän: Yritä nitistää negatiivisuus pois elämästäsi. Älä anna valtaa huonoille fiiliksille, yritä etsiä kaikesta jotain hyvää. Kun negatiiviset ajatukset eivät saa valtaa, on helpompi nauttia elämästä vaikka päivä olisikin harmaampi kuin edeltäjänsä.

Tavoite numero kahdeksan: Jotta negatiivisuus pysyisi kurissa, lopeta turhista asioista stressaaminen. Niin kuin juuri toisessa postauksessani asiasta jo puhuinkin, on aikatauluista stressaaminen todellakin turhaa ja hyvä mieli ja rento asenne pysyy paremmin yllä kun ottaa iisimmän otteen tekemisiinsä.
_MG_3317
Tavoite numero yhdeksän: Ota kesästä taas kaikki irti; käy festareilla, älä mieti liikaa saatko tarpeeksi unta, hyödynnä ulkoilumahdollisuuksia (mene nuuksioon telttailemaan!!) ja tee yksi ulkomaanmatka.

Tavoite numero kymmenen: Tee joka päivä jotain, mikä pelottaa sua. Tai edes jännittää. Yritä tehdä myös asioita, joissa et uskoisi onnistuvan, muuten et koskaan opi mitään uutta. Yksinkertaisesti sanottuna: haasta itseäsi.
_MG_3268
Tavoite numero yksitoista: Kehity joogassa ja liikkuvuudessa. Treenaa ja venyttele säännöllisesti, älä luovuta. Anna kropallesi aikaa harjoitella asioita, äläkä odota että kaikki tapahtuu hetkessä.

Tavoite numero kaksitoista: Nauti.

1 kommentti:

  1. Upea postaus, upeita kuvia! Välillä on hyvä hetkeksi pysähtyä miettimään omia tavoitteitaan..kiitos ajatuksia herättäneestä postauksesta :-)

    VastaaPoista