sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Lauantaihipat

Heippa! Eilen aamulla mulla oli tosi masentava fiilis, fiilikset oli samat kuin edellisessä postauksessani. Ei olisi tehnyt mieli lähteä yhtään mihinkään tai nousta ylös sängystä. Olin kuitenkin päättänyt, että lähden tsekkaamaan Indiedaysin päivä- ja iltatapahtuman kun tiesin, että näen siellä paljon vanhoja tuttuja. Onneksi lähdin, mulla oli todella hauska päivä ja ilta! Niin kuin arvelinkin, paikalla oli monia tuttuja kasvoja ja jututin muutamia uusiakin tyyppejä, joita olen itse sosiaalisessa mediassa seuraillut. Oli kyllä huippua saada aikaiseksi uusia keskusteluja! Ilta jatkui aika myöhäiseen ja tulipahan sitä parit karaoketkin laulettua, haha! Tänään on luvassa yksi kuvauskeikka ja illalla koittaa kauan odotettu Antti Tuiskun Peto -show, jee! 

Sen pitemmittä puheitta alla muutama kuva eiliseltä.







Viettäkäähän kiva sunnuntai, pus pus!

10 kommenttia:

  1. Toi siu ja paulan kuva on huippu! Ja oli ihana ilta kiitos pupu seurasta ja ku lähit meiän matkaa! <3

    VastaaPoista
  2. Hei ihana blogi sulla! :) tulee hyvä fiilis postauksista. Ja voin niin samaistua tuohon intohimo-juttuun! Ihanaa sunnuntaita sulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tosi mukava kuulla että jutut miellyttävät! Kiitos samoin ja mukavaa alkavaa viikoa :-)!

      Poista
  3. Hei tulipa kiva tosta teidän Instrumentarium -kuvasta! Oli hauska nähä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siitä tuli hauskoja kuvia! Niin oli kiva nähdä pitkästä aikaa:)

      Poista
  4. Siis VOIHAN MUIKKELI, meeksä sä peto sohwon?????????? Mäkin haluuun, wäääääää! Vitisi pidä kivaa ja kerro millanen keikka oli? ;) Ja ihania kuvia taas kerran <3

    VastaaPoista