sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

LEMPIBLOGIT + linkkaathan myös omasi!

Heissaan! Mä en ole koskaan oikeestaan tainnut kertoa täällä mitkä blogit on mun lemppareita. Mulla ei ole koskaan ollut mitään hirveän suurta lukulistaa ja välillä onkin tuntunut siltä, ettei meinaa löytyä yhtään mieleistä luettavaa. Tällä hetkellä mulla kuitenkin on sellaiset lempparit, jotka klikkaan auki aina kun uutta postausta ilmenee. 

Varmaan arvaattekin, että mulle iso osa blogin miellyttävyyttä on hienot, isot ja selkeät kuvat. Tykkään lukea paljon erilaisia juttuja, mutta mieleisimmät ovat valokuvaukseen ja hyvinvointiin liittyvät postaukset. Täältä siis pesee muutama lemppari! Blogeihin pääsee kuvaa klikkaamalla.
Minna Somero on mun lukulistalla suhteellisen uusi tuttavuus. Neidillä on aina toistaan upeampia kuvia ja hän on rohkea kokeilemaan erilaisia tyylejä jokapäiväisessä pukeutumisessaan. Vaikka en niinkään muotiblogeista välitä, Minnalla on niin hienoja kuvia että palaan blogiin aina kerta toisensa jälkeen. 
Kaisan blogi on myös yksi uusista tuttavuuksista. Hänellä on monipuolisesti asiaa muotijutuista arkipäiväiseen tarinointiin. Ihania, ihania kuvia kerta toisensa jälkeen!
Reetta on todella taitava ppukeutuja ja tämä onkin oikeastaan ainoa muotiblogi, jota seuraan juuri sen itsensä takia - mimmi osaa pukeutua! Fashion Statementin alla on myös juttuja matkustelusta, arkipäivistä sekä ruuasta.
Laura on hyvä ystäväni, mutta myös erittäin taitava kirjoittamaan. Hänellä on omalaatuinen kyky purkaa ajatuksiaan tekstiksi ja osaa vangita lukijan mukaan erilaisiin tunnetiloihin. Blogi on keskittynyt hyvinvointiin ja elämän pieniin iloihin.
Ruotsalainen Ellen on todella taitava valokuvaamaan. Nuff said.
Viimeisiin, muttei todellakaan vähäisin - Janita Autio. Hänen blogiaan olen lukenut jo pidemmän tovin ja hän on todella taitava ikuistamaan mahtavia hetkiä valokuvin. Katson aina lumoutuneena hänen postauksiaan. Plussaa siitä, että uusia postauksia tulee usein!

Mitkä ovat teidän lempiblogeja? Linkatkaahan myös omia blogejanne, mielelläni käyn kurkkimassa niitä :)

18 kommenttia:

 1. Lempi blogeihini kuuluu mm. Sannin blogi timerunaway.blogspot.fi ja Christan blogi www.christakononen.fi!:) Oman blogini osoite on nightfaall.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat kyllä tuttuja! Ja sun blogia olen kans välillä käynyt lukemassa :--)

   Poista
 2. Hmm. Yks lemppareista on kyllä ehdottomasti http://kristakuparinen.blogspot.fi/ niin makeita fiiliskuvia !
  Ja http://www.suvihoyden.com/ Superrrrmakeita kuvia.

  Mut onko nää sellasia varmaan, mitkä kaikki kyllä tietää? :D

  Oma löytyy http://mymindwithme.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat on kyllä tosi hyviä noista mitkä mainitsit! Ja mä nimenomaan koitin laittaa tähän sellaisia mitä ihan kaikki ei välttämättä tiedä - sekin on haastavaa kun varmasti riippuu tosi paljon ihmisestä millaisia blogeja on ylipäätään tottunut lukemaan :)

   Mä käyn kurkkaamassa sun blogin, kiitos!

   Poista
 3. Muruu<3 Kiitos, ihana. Säki inspiroit mua! Haleja<3

  VastaaPoista
 4. Sun blogi on kyl yks mun lemppareista! Tässä mun jos haluut käydä kurkkailees :)) http://www.lily.fi/blogit/outta-my-heart

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, mukava kuulla! Kiitos, käyn kurkkaamassa :-)

   Poista
 5. Ajattelin linkata oman blogini vaikka ei välttämättä sua kiinnosta, mutta mistä sitä tietää :-) Kirjotan tosiaan kosmetiikkablogia joka löytyy osoitteesta http://www.lily.fi/blogit/domino-effect

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai käyn kurkkaamassa, kaikki kiinnostaa :-)!

   Poista
 6. Mulla on ihan super pitkä lukulista erilaisia blogeja ja yks niistä on kanssa tuo Si moda. Ja tässä mun uusi pieni blogi http://saraltasinulle.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista
 7. Sun blogi on niin ihanaihana! Oon sua pitkään seuraillut instagramin puolella ja nyt täälläkin! :-)
  ps. http://bbreeathe.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. Oiiii mikä ihana yllätys, että mainitsit mun blogin. Kiitos <3 <3 Janita

  VastaaPoista
 9. Oi pari viimestä oli näistä ennestään tuntemattomia, täytyypä tutustua paremmin :) Mä niin toivoisin, et tähän ilmaantuis kunnon listaus uusi blogeja, mistä inspaantua. Oon ihan varma, et olis vaikka mitä kivoja blogeja, mut ei vaan osaa ettiä. Omia lemppareitakin tuntuu kauheen vaikeelta nimetä, lukulistalla on vaikka kuin paljon blogeja, mut aika sekalaisesti niitä kuitenkin klikkailee auki. Varmimmin tutkaien varmaankin Ida365, Aamukahvilla, Jonnamaista, Kaksi yhden hinnalla, Suvi Höyden... Ja varmana unohtu nyt vaikka mitä, mut uusia suosikkeja kaivataan :)
  Ite kirjotan blogia, joka pyöriii tällä hetkellä Jamaika-aiheissa aika pitkälti, kun oon täällä vaihdossa, löytyypi osoitteesta http://www.miffas.com :)

  VastaaPoista
 10. Mun lemppareita on varmaankin Mami Go Go ja Keskeneräinen. Tykkään lukea myös paljon sisustus- ja tyyliblogeja mutta en nyt osaa valita niistä mitään lempparia. Näiden lisäksi lukulistalla keikkuu myös ruoka&terveys -blogeja. Tää sun blogi on varmaan uusin jota oon alkanut seuraamaan.

  Mun oma blogi löytyy osoitteesta www.lily.fi/blogit/hanna-maria
  Kirjottelen tekstiilisuunnittelun opinnoistani, kirppislöydöistä, sisustamisesta ja ompa tullut muutama kerta jaettua jotain myös luonnonkosmetiikasta, Suomi-designista ja raakaruokaresepteistä :)

  VastaaPoista
 11. kiitos vinkeistä! :)

  VastaaPoista