maanantai 18. huhtikuuta 2016

Uutta makuuhuoneeseen

Ollaan nyt nelisen kuukautta asuttu tässä uudessa kämpässä ja koko ajan mulla on ollut samanlainen visio makuuhuoneen kannalta. Suht pelkistettyä, mutta väriä olisi tuomassa joku kiva matto ja sen vierelle pari mageeta taulua. Eihän se niin vaikeaa voi olla?
_MG_9097 Ensin metsästettiin mattoa. Sitä oikeaa ei meinannut löytyä mistään ja eräässä vaiheessa luovutinkin jo sen asian suhteen. Eräänä päivänä ihan sattumalta löysin Ikeasta tuon itämaisen maton sitä silloin kuitenkaan ostamatta. En ollut ihan tuon tyylistä kuvitellut makkariimme, vaikka muuten olinkin ihaillut persialaistyylisiä mattoja joka puolella ja niiden ihastelu voikin jo hivellä pientä pakkomielteen rajaa, heh.. Tämä yksilö jäi muhimaan mieleeni ja lopulta päätin poikaystävän hyväksynnän jälkeen hakea sen kotiin. Rakastuin siihen ensi silmäyksellä, se sopii tuohon sängyn viereen kuin nenä päähän! _MG_9104 Kun matto löytyi niin oli taulujen metsästyksen vuoro. Mistään ei tuntunut löytyvän tarpeeksi isoja ja edullisia kehyksiä. Olen sen verran pihi, etten raaskinut heti ostaa uusia kehyksiä vaan koitin etsiä niitä käytettyinä. Lopulta löysin pienemmän kehyksen Clas Ohlsonilta ja isompi bongattiin kierrätyskeskuksesta muutamalla eurolla! No, kehykset löytyivät, entäs sitten julisteet niiden sisälle? Olen ihan järkyttynyt siitä, kuinka kalliita julisteet osaavat olla. Ei hirveästi huvittaisi maksaa yhdestä julisteesta paria kymmentä euroa… Mulla kävi kuitenkin tosi hyvä tuuri, kun löysin kirpparilta REVS -nimisen valokuvauslehden ja löysin siitä nuo kuvat jotka sopi kehyksiin paremmin kuin hyvin. Ja nyt meillä on kaunis makuuhuone!

Miltäs tämä tyyli näyttää teidän silmäänne? 

2 kommenttia:

  1. Näyttää hyvältä ja extra-tykkäys kirppislöydöille! Mäkin löysin maalta torimyyjältä vanhan, paksun itämaisen maton enkä malta odottaa että se saapuu tänne isän luota tuulettumasta! En meinaa viitsinyt raahata sitä junassa Helsinkiin muiden kamojen kanssa. :D

    VastaaPoista
  2. Ahh toi matto edelleen <3 Mulla on itseasiassa itsellä super-iso marokkolainen matto, minkä isä toi Marokosta, mutta ei se oo tietenkään täällä Norjassa mukana (eikä toi parempi puolisko siitä oo yhtä innoissaan kuin minä....)! Just itseasiass lopetin parin kuvan kehystämisen meidän kämppään haha, päätettiin tilata jotain mun ottamia kuvia tauluksi!

    VastaaPoista