keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Kohtaloa

Rakastan tutkailla ihmisiä ja heidän eleitään.

Yrittään tulkita heidän ajatuksiaan sekä tunteitaan.

Miettiä, miltä halaavilta tyypeistä tuntuu - näkevätkö he pitkästä aikaa, ovatko he parhaita ystäviä vai kenties perheenjäseniä?

Onko nauru aitoa vai sosiaalisen paineen alla tekaistua?

Ovatko bussissa istuvat ihmiset menossa töihin vai viettävätkö he vapaapäivää?

Onko apean näköinen nainen juuri saanut kuulla huonoja uutisia?

Kuinka eri ihmiset reagoivat sateeseen, aurinkoon tai lätkän mm-kullan häviöön?
Mun mielestä ihmiset ovat niin mielenkiintoisia. Koskaan ei tiedä millaisia he ovat, ennen kuin heihin oikeasti tutustuu. Ulkoa päin kovan näköinen tyyppi voi olla sisältä maailman suloisin ja hellyyttävin. Ärsyttävän äänekäs saattaa vain peittää epävarmuuttaan ja olla todellisuudessa a friend match made in heaven. Kaikilla on oma tarinansa, enkä mä tiedä niistä mitään. 


Välillä olen leikkinyt ajatusleikkejä - mietin vastaantulevien ihmisten mahdollista elämän sisältöä. Nelikymppisissä oleva mies on luultavasti perheenisä kahdelle lapselle, mutta vaimostaan hän on eronnut jo monta vuotta sitten. Nuoripari on ollut yhdessä kolme vuotta ja nyt suunnittelee yhteen muuttamista tai ulkomaanmatkaa. Kaverukset ovat matkalla Suomenlinnaan tai Linnanmäelle. 

Enkä voi koskaan tietää, meneekö veikkaukseni oikein. Tai no, kysymällähän se selviäisi, mutta musta on ihan hauska ettei kaikkea tiedäkään. 
Musta on niin hienoa, että me kaikki ollaan erilaisia. Ja silti me tullaan useimmiten niin hyvin toimeen keskenämme - oltiin me sitten isoja tai pieniä, hiljaisia tai äänekkäitä. Lähes aina jollekin löytyy omanlaisensa tyyppi. Ja ellei sitä ole vielä löytynyt, niin kyllä se jossain lymyilee ja jonain kauniina päivänä pomppaa sun eteen. Jotkut asiat on vaan tarkoitettu tapahtuviksi ja mun mielestä ihmissuhteet ovat juuri sellaisia asioita. 

Hali kaikille, ootte upeita tyyppejä. Kiitos kun luit postauksen ja kiitos siitä, että olet pysynyt mukana mun matkassa. <3

5 kommenttia:

 1. Voi miten kiva postaus, ja tykkään näistä kuvista toooosi kovasti! <3

  VastaaPoista
 2. <3 ja niitä ainakin kakskytkakstuhatta lisää!

  VastaaPoista
 3. Vau miten upeita kuvia, näistä huokuu paljon hyvää energiaa! <3

  https://by-rosejuliet.blogspot.fi

  VastaaPoista