tiistai 24. toukokuuta 2016

Kun kotiin onkin kiva palata

Heippa! Tiedättekö te sen fiiliksen, kun matkoilta palatessa usein on hieman tyhjä olo ja haluaa jatkuvasti vaan päästä takaisin lomailemaan? Tuntuu, ettei jaksa tarttua arkeen kiinni, ei sitten alkuunkaan, vaan sen sijaan kaipaa lomarytmiä ja rentoja päiviä. Mulla on melkein aina tällainen fiilis kun oon palannut kotiin ihan miltä tahansa lomalta, mutta tällä kertaa mulla on erilainen fiilis.

Tällä hetkellä oon iloisempi ja inspiroituneempi omaa arkeani kohtaan kuin koskaan aiemmin. Espanjan reissuhan oli mulle täysin ekstempore ja tuli nopealla varoitusajalla ja tiedättekö mitä? Se oli juuri sitä mitä olin jo pitkään kaivannutkin. Mun arki alkoi olla yhtä suorittamista, mikään ei tuntunut juuri miltään ja kaipasin jotain uutta ja jännittävää. Halusin kokea ja nähdä, tuntea taas niitä kylmiä väreitä ihan mitä ikinä vaan päätinkään tehdä.

No sitten tuli reissu ja meillä oli todella ihanaa. Nautittiin auringosta, hyvästä seurasta, ruuasta, viinistä, hiekasta varpaiden välissä, aaltojen huminasta korvissa. Muutama päivä meni nopeasti ja yht'äkkiä olinkin taas Suomessa valmistautumassa arjen pyöritykseen.

Mutta nyt se arki ei tunnukaan enää samanlaiselta.

Sain hurjasti inspiraatiota taas oikeastaan ihan kaikkeen - treenaamiseen, valokuvaamiseen ja ystävien kanssa puuhasteluun. Mun kesä nimittäin alkoi nyt. Mun kesä, jolloin aion puuhastella paljon kaikkea kivaa. En vain nyhvätä sisällä tietokoneen ruutua tuijottaen. Mä haluan viettää mun kesän eläen ja nauttien - satoi tai paistoi.

Mulla on ensimmäistä kertaa sellainen fiilis matkan jälkeen, että nyt lähtee. Nyt hitto vie lähtee ja lujaa, meikä on valmis.
muokkaus: Minä

Summa summarum: ihanaa olla kotona. Ihanaa käpertyä iltaisin tuttuun kainaloon tutulle sohvalle. Ihana nukkua omassa sängyssä halityynyn ja pimennysverhojen kera. Ihana herätä aamulla ja juoda hanasta normaalilta maistuvaa vettä, ihana saada puhua kaupassa tuttua ja turvallista kieltä. Ihana Suomi, ihana arki. Tästä mä tykkään.

Millaisella fiiliksellä te yleensä palaatte matkoilta kotiin ja arjen pariin?

Aurinkoista viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Ihanaa, että sulla on just tollanen fiilis, että loma on rentouttanut :)!

  Musta on aina ollut tietysti vähän liian aikaista palata kotiin lomalta, mutta silti kivaa ja koti on tuntunut kivalta. Nyt on ollut niin vaikeaa, ettei järkeä :D Onneks palaaminen tapahtu kuitenkin Suomen kesään, eikä esim. marraskuun harmauteen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäki oon iloinen siitä! Ja todellakin, tällaiseen on ollut paljon kivempi palata kuin kylmään ja loskaiseen Suomeen - sitten olisi voinut fiilis olla vähän erilainen..

   Poista
 2. mä oon jotenkin tuskaillut suomeen/kotiin paluun kanssa nyt.... On ihana mennä perheen luo mutta samalla tuntuu että jätän mun kodin tänne :--p onhan tää nyt ihan eri juttu kuin lomalta paluun kanssa mutta kuitenkin! Erityisesti ahdistaa se että suomi on niin suomi ja sit kaikki puhuu suomea XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Millon sä tuut takasin? Ja joo ymmärrän, onhan tuo eri asia ja oot varmasti jo niin tottunut asumaan siellä! :D

   Poista