maanantai 30. toukokuuta 2016

Syitä olla onnellinen juuri nyt

Onnellisuuspuuska. Kyllä, sepä juuri saapui taas luokseni tänään.
Alla listattuna syitä, miksi minä olen tällä hetkellä onnellinen ja uskon, että myös te voitte olla monesta kohdasta samaa mieltä.

1. Aurinko ja sen tuoma valo ja lämpö. Ihmiset kirjaimellisesti ovat heränneet henkiin talviunien jäljiltä ja kaikki julkiset paikat ovat täynnä iloista ja energistä porukkaa. 

2. Raikas ulkoilma noin muutenkin. Olit liikkeellä sitten aamulla tai illalla, voit hengittää keuhkoihisi raikasta ja puhdasta kesäilmaa. Ulkona hengaaminen ei rajoitu enää pelkästään paikasta A paikkaan B kävelemiseen, vaan voi mennä puistoihin istuskelemaan ja nauttimaan upeasta kesästä. 

3. Pyöräilykauden starttaaminen. Sain äidiltä lainaan kunnon pyörän, jolla olen jo pitkän aikaa halunnut päästä huristelemaan. Mun oma pyörä on jopon mallinen, 24 tuumainen ja vaihteeton pikkupyörä, jolla ei valitettavasti pidempiä matkoja jaksa taittaa. Tänään olenkin jo pyöräillyt töihin ja takaisin, eli noin 22 kilometriä. Siis aivan mielettömän ihanaa! Mä oon aina rakastanut pyöräilyä ja taas muistan kuinka ihanaa se on. Nyt varsinkin oli ihanaa pyöräillä kotiin, kun ei ollut mihinkään kiire ja ilta-aurinko paistoi horisontissa. Siis yksi isoimmista onnellisuuden aiheista on juurikin tuo pyörä nyt. Oon siitä niin iloinen, kiitos äiti <3

4. Ystävät ja ihana perhe, jotka jaksaa piristää päivästä toiseen. Lauantaina vietettiin kiva siskopäivä, kun vanhempi meistä täytti vuosia. Käytiin kirpparilla ja ulkona syömässä, ihan parasta! Tänään oltiin Liisan kanssa kuvaamassa ja meillä oli tosi hauskaa. Olen niin kiitollinen kaikista ihmisistä ympärilläni!


5. Kesä on vasta aluillaan ja mulla on jo niin paljon kivoja suunnitelmia sen varalle! Ensinnäkin tajusin, että meidän Kroatian reissuun on enää reilu kuukausi aikaa ja sitä ennen ehtiikin olla vaikka ja mitä kivoja juttuja töissä käymisen ohella. 

6. Aloitan torstaina On Ramp -kurssin, josta jo aiemmin puhuinkin. En voisi olla yhtään innostuneempi asiasta! Vihdoinkin hieman hukassa olleeseen treenirytmiini on tulossa muutos. Saa nähdä mitä siitäkin tulee! 


kuvat: Laura Laukka

Nyt on tosi hyvä olla. Ja tällä hetkellä suljen koneen ja otan pakkasesta purkin Ben&Jerry'siä, jonka mies kävi juuri hakemassa, hyppään sohvalle ja heitän jalat kohti kattoa.

Mä vaan nautin. Ja nautin. 

1 kommentti:

  1. Nää kuvat on niiiin <3 Välillä on hyvä miettiä niitä kaikkia hyviä asioita ja mistä tulee onnelliseksi, pienistä asioista kasvaa suuri puro :)

    VastaaPoista