perjantai 26. elokuuta 2016

Ei niin perus viikonloppu

TGIF!
Ihanaa, perjantai! Tänään on vähän erilainen viikonlopun aloitus - se on alkanut onnistuneilla kuvauksilla poikaystävän kanssa, minkä jälkeen käytiin ostamassa paikalliselta vihannesmyyjältä porkkanoita sekä kukkakaalia. Sen lisäksi halusin vielä tukea paikallista pikkukahvilaakin, josta haettiin jättipullat parin euron kappalehintaan. Nami! Meidän lähellä on eräs tosi kiva kahvila, jossa on älyttömän hyvää pullaa naurettavan halpaan hintaan. Usein mun tekeekin mieli niitä pullia juuri silloin kun pulju on kiinni ja onneksi tänään ehdin sinne oikeaan aikaan! 
Tänään on myös aika sanoa kodille heipat viikonlopun ajaksi ja ottaa suunta kohti Jyväskylää! Napattiin mulle ja Jannille kimppakyyti iltapäivälle ja illalla pääsemme Ainon hellään huomaan (ja hänen riipputuolinsa luokse, hihi), en malta odottaa! Viikonlopun pääagendana on Lounaspuisto Festarit, joiden ohella tullaan varmasti myös rentoutumaan, syömään hyvin ja toivottavasti myös vähän treenaamaankin. Aivan ihana, ihana viikonloppu tulossa. Enpä ole koskaan mennyt kenenkään kaverin luokse vieraaseen kaupunkiin (joo joo, I know...), joten hyvähän se on tässä vaiheessa elämää vihdoin kokea. 
neuletakki/Gina Tricot, housut/H&M, kengät/Adidas
Sara nappasi nämä kuvat kamerallaan eilisen kuvaussessiomme aikana - eikö olekin kivoja? On se vaan niin ihmeellistä kuinka eri kamerakalusto tuo kivaa vaihtelua omiin kuviin. Eihän omassani mitään vikaa ole, mutta on aina kiva nähdä mitä muiden kameroilla saa aikaiseksi. Puhumattakaan siitä, kuinka jokaisella on ne omat mieltymykset kuvien rajauksien sekä -kulmien suhteen ja aina saa aikaiseksi vähän erilaista settiä. 

Nyt mun täytyykin rientää pakkauspuuhiin (ajattelin hiuksiakin vähän värjätä..), ettei tule aivan liian kiire. Viettäkäähän tekin mukava loppuviikko, nauttikaa parhaanne mukaan elokuun viimeisestä viikonlopusta!

6 kommenttia:

  1. Tervetulloo jkl, ehkä törmäillään festareilla:))

    VastaaPoista
  2. Voi hitsi, itekin tulossa Jyväskylään ja innostuin jo että huomenna ois voinu päivää viettää tuolla festareilla kun illaksi meillä on sitten toiset bileet. Mut ei ihan viitti 45€ muutamasta tunnista maksaa :( Höh..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi! Muutamasta tunnista ois kyllä ollu kova hinta :(

      Poista
  3. Siis nää kuvat on niiiiin upeita!! Pure love <33

    VastaaPoista
  4. Voi vitsi, mitkä kuvat taas! Niin kivat ja tunnetta täynnä <3

    VastaaPoista