torstai 15. syyskuuta 2016

Koska syksy

Tällä viikolla ollaan ainakin täällä eteläisemmässä Suomessa saatu nauttia ensimmäisistä kunnon huuruisista aamuista. Tänään ajattelin ensimmäistä kertaa, että ei olisi yhtään liioiteltua pukea aamuisin kaulahuivia ylleen.
Vaikka kuinka kesää rakastankin, omalla tavallani myös nautin näistä huuruisista aamuista sekä esimerkiksi kerrospukeutumisesta. Mä olen yleensä tosi huono kesäpukeutuja ja usein tunnen oloni liian alastomaksi kuumilla kesähelteillä, joten tunnen oloni mukavammaksi pehmeään neuleeseen sekä kaulahuiviin kääriytyneenä. Mun mielestä syksyssä on muutenkin paljon kivoja puolia, joista parhaat ajattelin nyt tännekin listata!
Pimenevät illat kynttilöineen - parasta on tulla kotiin pitkän päivän jälkeen, kääriytyä vilttiin ja katsella telkkaria tai lukea kirjaa kynttilänvalossa.

Iltaiset kävelylenkit ja kirpeä ilma - tällaisissa olosuhteissa esimerkiksi juoksulenkkien tekeminen on allekirjoittaneelle paljon helpompaa kuin lämpimällä kelillä ja ihan pelkät kävelylenkitkin tuntuvat paljon kivemmilta! Eilen tein syksyn ensimmäisen iltajuoksulenkin ja se oli täydellinen raikkaan ilman sekä kaupungin valojen yhdistelmä.

Juurikin se kerrospukeutuminen. Kaulahuivit, neuleet ja pipot - I am here for you! Hakusessa olisi vielä jokin ihanan pehmeä shaali, jonka voisi vetää ylleen mukavuudenhaluisina aamuina.

Tänä vuonna isoa roolia arki-illoissa pelaa myös talven reissun suunnittelu. Kuinka paljon siitä saakaan virtaa, kun tietää olevansa lähdössä johonkin! Suunnitelmat kohteesta vahvistuvat pikkuhiljaa ja toivottavasti pääsemme kohta varailemaan lentoja lämpimään. Jospa tänä vuonna olisi ensimmäinen kerta kun en kateellisena katsele kaikkien muiden reissukuvia täällä pimeässä Suomessa, vaan saan nauttia auringosta ja helteestä myös itse! 

Rauhalliset koti-illat leivonnan ja ruuanlaiton parissa. Kesällä tälle ei tunnu olevan koskaan otollista aikaa, ainakaan pidemmän kaavan mukaan ja syksyisin pää tuntuu olevan täynnä kaikenlaisia ideoita uusien reseptien suhteen!

Villasukkien jalkaan vetäminen, kun lattia on viileä. Ei tämä taida selityksiä kaivata.

Kahvi, tee, kaakao ja kaikki muut lämpimät juomat kahvilassa, kaverilla tai kotona. Parasta. 

Mikä fiilis teillä on syksystä tällä hetkellä? Mä ainakin odotan innolla sen tuomaa rauhallisuutta ja upeita päiviä.

Ihanaa iltaa kaikille tasapuolisesti!

8 kommenttia:

 1. Syksyssä on puolensa. Kynttilät, Lyhdyt, Pehmoiset tyynyt, Torkkupeitot, Lämmin tee, Syksyn väriloisto ja Syksyn tuoksu <3 http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, tuo syksyn tuoksu on kyllä yks parhaimmista! <3

   Poista
 2. Syksy on kyllä ihana juurikin näistä listaamistasi syistä! Ihania nää kuvatkin :) Tää on just sellaista kotoiluaikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava, että sieltä löytyy komppaajia :') Kiitoksia!

   Poista
 3. Oii miten ihania juttuja! Itsekin nautin eilen sopivan kirpeästä syysillan lenkistä Seurasaaressa, niin nättiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, täytyykin tehdä joku retki sinne suunnille - Seurasaari on ihan best :-)

   Poista
 4. Minne ootte lähdössä ja mihin aikaan? :) Reissun plännäilyt on kyl PARASTA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulukuuksi olis tarkoitus lähteä, Aasiaan! Joo älä vaan, nyt vaan oottelen et saatais varattua lennot ja sit vois alkaa konkreettisemmin suunnittelemaan :')

   Poista