maanantai 10. lokakuuta 2016

7x hiki pintaan

Moi, pitkästä aikaa treenijuttuja tähän uuden viikon ensimmäiseen päivään! Mä olen crossfitin myötä tutustunut näihin WOD:ihin, eli workout of the day -treeneihin, jotka ovat usein todella lyhyitä, mutta sitäkin tehokkaampia. Niitä on satoja erilaisia ja netti on täynnä niitä - jokaiselle varmasti löytyy ne  omat suosikit! Tässä postauksessa jaan muutamia esimerkkejä näistä treeneistä, joita voi esimerkiksi oman treenin päätteeksi toteuttaa. Saa takuulla hyvän loppurutistuksen! Muistakaa kirjata tuloksenne ylös ja jos teette harjoituksia toistuvasti, saatatte huomata tulosten parantuneen. 
1. 70 boksihyppyä aikaa vastaan. Tää on aika tappo, tehtiin tämä juhannuksen jälkeisenä maanantaina. Hapot... olivat aikamoiset. 

2. 10 punnerrusta, 10 vatsarutistusta ja 10 kyykkyä kymmenen minuutin ajan niin monta kierrosta, kuin mahdollista. 

3. 1000m soutua aikaa vastaan.
4. 10 punnerrusta ja 8 leukaa 12 minuutin ajan niin monta kierrosta kuin mahdollista.

5. Bring Sally Up. Katsokaa video ja tehkää perässä! Voi soveltaa mihin tahansa - punnerruksiin, vatsarutistuksiin, kyykkyihin..

6. 100 kyykkyä aikaa vastaan.

7. 15 kyykkyä ja 15 vatsarutistusta 10 kierrosta aikaa vastaan.
kuvat: Joanna Suomalainen
Postauksen treeni-inspiraatio suoraan Crossfit Basementilta <3

Suosittelen lämpimästi testaamaan näitä päivän hikoilujen päätteeksi tai vaikka omana treeninä - mä olen välillä vaan yhdistellyt tällaisia kun haluan saada hien pintaan ja päivän aikataulussa ei ole ohjattuja tunteja. Varma hiki taattu! 

Mielelläni kuulen kokemuksia mikäli jotain näistä kokeilette. Saa myös vinkata omat lemppari WOD:it! 

Tsemppiä jokaisen viikkoon <3

2 kommenttia:

  1. Nää kuulostaa kivoilta ja tehokkailta! Pitää laittaa näitä korvan taakse :) Nytkin alkoi tehdä mieli aloittaa yöjumppa :DD

    http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Ei vitsit, tällasesta WOD:ista en oo kuullukaan ja vaikuttaa tositosi hyvältä! Oon tykästynyt ja rakastunut HIIT-treeneihin, mutta niiden ohella käyn salilla (pelkkä HIIT päivästä toiseen - joo ei). Nää WOD:it vaikuttais kivalta lisältä salitreenin loppuun - sais palan HIIT-tyyppistä meininkiä mukaan muttei niin maksimaalisena :) Kiitti vinkistä - testiin menee! :)

    VastaaPoista