sunnuntai 21. toukokuuta 2017

HanamiMoi!

Me lähdettiin tänään aikalailla ekstempore reissulle Roihuvuoren kulmille, kun Suomen kevät näytti parastaan ja tiedättehän, vaaleanpunaiset kukat ovat nyt parhaassa loistossaan. Saatiin idea piknikistä ja kohta oltiinkin jo kaupassa hamstraamassa hirveitä määriä ruokaa sekä kertakäyttögrilliä. Suunnitettiin kohti the puistoa, jossa tänään vietettiin myös Hanami -juhlaa. Paikka oli tupaten täynnä ihmisiä (ja söpöjä koiria!) ja tunnelma oli mitä parhain. Grillailtiin ruokia, syötiin, naurettiin melkein pissat housussa ja nautittiin auringosta. Kokkailtiin vartaita, jotka koostuivat soijanakeista, paprikasta, halloumista, tomaateista sekä kasvispihvipaloista. Oli ihan törkeän hyvää! Ruokailun jälkeen tallusteltiin rauhassa puistoa ympäri ja pitihän sitä lopuksi ottaa muutamia kuviakin sen väriloiston keskellä. 

Pakko kyllä myöntää, etteivät nuo puut ole livenä ihan yhtä hienoja, kuin mitä kuvat antavat olettaa. Hienoja ne olivat, mutta mielestäni ehkä liian hehkutettuja. Anyway, tulipahan nähtyä ja meillä oli tosi hauska päivä hyvässä seurassa!

Mikäli haluatte päästä näkemään näitä puita omin silmin, kannattaa suunnata paikalle mahdollisimman pian. Kukat eivät pysy kauaa nätteinä! Nimimerkillä joka vuosi liian myöhässä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti