lauantai 20. toukokuuta 2017

Venla 23v


Eilen vietettiin Venlan (also known as perunavenla) 23-vuotissynttäreitä. Hän oli vaatimattomasti vuokrannut juhlatilan Aallonkodin yläkerroksesta mielettömän näköalan kera. Mukana oli tuttuja sekä itselleni uusia tyyppejä ja tunnelma oli todellakin katossa koko illan ajan. Meikäläinen päätti pitkästä aikaa ottaa kameran mukaan meininkeihin ja kuvailin ahkerasti koko illan ajan. Enkä voisi olla tyytyväisempi tähän päätökseen, sillä mä olen super tyytyväinen näihin kuviin! Vaikka itse sanonkin, näissä on sitä jotain fiilistä, jota haluan yleensäkin kuviini tallentaa. Iltainen auringonlasku vaan kruunasi kuvaus puitteita ja tiedänpähän nyt, että kesän aikana täytyy roudata kameraa mukana vähän ahkerammin kuin ennen. 

Tänä viikonloppuna on kyllä ollut sellainen kesäfiilis, ettei todeksi uskokaan! Ihan mieletöntä. Kiitos kaikille kanssajuhlijoille! 

Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille <3

2 kommenttia:

  1. Ai että, näissä on sitä kuuluisaa JOTAIN! Taikaa, fiilistä, aitoa onnea, kesä iltaa, hymyä, onnea ja kaikkea ihanaa mitä onkaan. Tuijottelin näitä kuvia pitkään, niin ihania <3

    VastaaPoista