maanantai 3. heinäkuuta 2017

Breikki kiireiseen arkeen

Postaus toteutettu yhteistyössä LÅNGVIK kylpylähotellin kanssa*
Hei!

Muutama viikko takaperin pääsimme rakkaan kanssa vierailemaan Kirkkonummella sijaitsevassa Långvikin kylpylähotellissa. Vuosi sitten olin käynyt tuolla PING-festivaalien yhteydessä, mutta se vierailu jäi hieman köyhäksi itse kylpyläpalveluiden puolesta ja innolla odotin pääseväni kurkkaamaan kylpylää vähän eri perspektiivistä. 
Vierailu oli ihan mielettömän rentouttava. Pääsin kokeilemaan Sacred Nature -kokovartalo- sekä kasvohierontaa, mikä oli todella ihana kokemus. En ollut koskaan kokeillut mitään vastaavaa kosmetologista hoitoa ja päätin, että minun täytyy hemmotella itseäni jatkossakin samankaltaisilla hoidoilla. Miten sitä aina unohtaakin panostaa juuri tällaisiin arjen luksusasioihin? 

On ihan älyttömän ihanaa maata pimeässä ja hiljaisessa huoneessa ilman mitään ulkopuolisia ärsykkeitä ja tämä hoito tuli ehdottomasti tarpeeseen kiireisen viikon ja koko kevään jälkeen. SPA-osastolla hemmotellaan vieraita laadukkailla [comfort zone]:n ja Essen tuotesarjoilla ja kuulkaa, voin kertoa, että iho oli jumalaisen pehmeä ja virkistäytynyt hoidon jälkeen! Aluksi tuntui vähän hassulta, kun joku vieras ihminen hieroo omia kasvoja ensimmäistä kertaa, mutta alkuhämmennyksen yli päästyäni se olikin yksi ihanimmista asioista. 
Tiedättekö, kun kohtaa elämässä sellaisia pieniä asioita, joita ei ole koskaan tullut ajatelleeksi, mutta yhtäkkiä kokee tarvitsevansa? Tällaisia olivat kylpylässä esimerkiksi nuo SPA-puolen lämmitetyt tuolit, erikoissaunaosaston erilaiset suihkut (henkilökohtainen suosikkini oli amazon -suihku, jonka alla tunsin jälleen olevani Thaimaan kuumassa ja kosteassa ilmastossa) sekä täysi hiljaisuus yhdistettynä aromaattisiin tuoksuihin ympärillään. Ai että.
Kaiken kaikkiaan vierailu oli ihan äärimmäisen rentouttava, voimaannuttava ja ihana miniloma. Kävin aamulla joogaamassa rannalla, söin paljon hyvää ruokaa, makoilin rakkaan vieressä maailman mukavimmassa sängyssä (jossa olisin voinut nukkua pari ekstrayötä) ja lilluin ihanissa poreammeissa sekä pulahdin monta kertaa virkistävässä kylmäaltaassa. Meidän kylpylävierailu oli miniloma, joka todellakin tuli tarpeeseen meille molemmille. 

Kiitos vielä kerran LÅNGVIK, tämä oli yksi kevään parhaista jutuista. <3

4 kommenttia:

 1. kevään? kesän ehkä enemmänkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viittasin kuluneeseen kevääseen ja alkukesään, koska kesää on vielä paljon jäljellä. :)

   Poista
 2. Kiitos Katsku, palautit mieleen ihanan huhtikuun viikonlopun. Työkaverit antoivat lahjakortin vastaavanlaiseen yöpymiseen, hoitoineen, saunomisineen, herkutteluineen aviomieheni kanssa Långvikissa, kun jäin eläkkeelle. Jäi mieleen! Hieno kokemus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihana kuulla! Tuollaiset lahjat ovatkin parhaita mahdollisia :)

   Poista