tiistai 18. heinäkuuta 2017

Nuori ja vapaa9.7. oli viimeinen iltani Espanjan auringon alla. Edellisenä päivänä olin saanut auringonpistoksen ja kulunut päivä oli ollut vielä hieman huonovointinen ja heikohko. Päätimme siis pakkailujeni lomassa tilata intialaista ruokaa kämpille ulkona syömisen sijaan ja nautiskelimme sitä punaviinilasillisten äärellä. Punkku maistui erittäin hyvältä, hintaa pullolla oli ollut pari euroa. Aurinko alkoi jo laskea mailleen, olin onnellinen tuossa hetkessä.

Oltiin puhuttu, että mentäisiin kuvailemaan läheiselle 'kanjonille', niin kuin vitsillä aina sanoimme. Oli täydellinen ilta - kuuman päivän jälkeen oli edelleen lämmin (jopa tuossa mekossa tuli hiki), valaistus ulkona oli pehmeän oranssihtava ja ilmassa oli muutenkin sitä viimeisen illan taikaa. 

Kävelimme kuvauslokaatioon ja räpsimme näitä kuvia. Näistä tuli yhdet lempparikuvistani pitkään aikaan, näissä on mielestäni sitä jotain. Ystävät, kesä, loma ja onnellisuus. 

<3

6 kommenttia:

 1. ah ihan täydellistä, niin hyvä fiilis välittyy noista kuvista! ootte ihania kaikki <3 ps mistä tuo Lauran mekko on? :)
  -Sofia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, mukava kuulla :) Vissiin Mangosta se on! :)

   Poista
 2. Ihania kuvia!! <3 Fiilis välittyy 6/5 <3 Terkuin Ellu :)

  VastaaPoista
 3. Näissä kuvissa on just sitä kaikkea <3

  VastaaPoista