sunnuntai 27. elokuuta 2017

Syksy

Kyllä vain, täällä se on.
Tapahtumarikkaan kesän jälkeen sitä alkaa aina kummasti (ja salaa) odottamaan kuumeisesti niitä viileistä ja pimeitä iltoja, jolloin on enemmän kuin sallittua käpertyä sohvan pehmeimpään nurkkaan teelasin ja hyvän ruuan kera. Kaikessa siinä omassa ylhäisyydessään kurkkii peiton alta ainoastaan kynttilöiden valaistessa olohuonetta. Netflixistä voi katsoa monta jaksoa hyvää sarjaa ja illalla voi pujahtaa viileisiin lakanoihin nukkumaan.
Mä rakastan kesää, mutta ehkä vielä enemmän rakastan syksyä. Syksy tarkoittaa aina uusia tuulia, kerrospukeutumista, koulujen alkua (vaikka se ei omalla kohdalla ole enää ajankohtaista, koulujen alussa on aina sitä omaa fiilistä), rutiineista kiinni saamista, ehkä vähän syysshoppailua ja leffailtoja ystävien kanssa. Olen syntynyt joulukuussa ja tietyllä tavalla matka kohti loppuvuotta tuntuu kivalta - taas on yksi vuosi selvitty kunnialla.
Pimeät ja viileät illat sekä ei-niin-tapahtumarikkaat viikonloput merkitsevät minulle myös usein sitä, että vietän enemmän aikaa tietokoneella ja puuhailen sen kanssa omia projekteja. Mulla on nytkin sellainen fiilis, että pikkuhiljaa saatan aktivoitua enemmän omissa kanavissa. On mulla jo pitkään ollut inspiraatiota tehdä videoitakin, mutta ei ole vaan ollut aikaa tai kärsivällisyyttä istua tietokoneella editoimassa :-D
kuvat: Janina Michaela

Mitä tulee syksyn shoppailuihin, nämä kuvissa näkyvät rakkaushousut löysin eilen hennesiltä. Ihmeellistä, mutta nämä housut ovat ensimmäiset laatuaan, jotka jo sovituskopissa tuntuvat ensisovituksella täydellisiltä. Siis aivan täydellisesti istuvat ja vihdoin löysin itselleni kivasti kuvioidut perusfarkut!

Farkkujen lisäksi rohkenin ostaa itselleni Vansit, joista olen pitkään haaveillut, mutten ole raaskinut ostaa. Nämä yksilöt ovat kans sellaiset, että mitkään muut kengät eivät ole olleet yhtä mukavat heti ekalla käyttökerralla. Onnistuneet ostokset siis!

Mitä teidän alkusyksyyn kuuluu? Meikäläinen on pienessä flunssassa, oletteko te pysyneet terveinä?

8 kommenttia:

  1. Onpa ihania kuvia. Tosi kiva postaus, syksy kuuluu myös mun lemppareihin ja tästä kirjotuksesta tuli kivat syysvibat. Oon kaivannut sun postauksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollaan yhdessä syysfaneja! Voi kiitos paljon, miten kiva kommentti :) Ihanaa syksyä sulle!

      Poista
  2. Vitsi, onpa kivat pöksyt!

    VastaaPoista
  3. Sulla on ihan super kiva blogi ja älyttömän hyviä kuvia! Seurailen sua snäpissäki ja on ihana ku päivität sitä nii usein ja kerrot elämästäs :-) Mä ostin kans jonku aikaa sitte nuo samat kengät ja ekalla käyttökerralla tuli nilkkaan rakko mikä tulehdutti koko akillesjänteen ja enpä oo voinu niitä nyt melkee kuukauteen käyttää :-D käy kurkkaa mun blogi jos kiinnostaa: sallimaista.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon, mukava kuulla :) Tosi harmi, et noi kengät ei ollu sulle yhtä hyvät kuin mulle ekalla käyttökerralla, toivottavasti voit kuitenkin käyttää niitä jatkossa - kunhan tulehdus paranee. Kiva, käyn kurkkaamassa!

      Poista
  4. Aivan ihanat farkut! Tosi makeet :D

    https://secondhandlifejohanna.blogspot.fi/

    VastaaPoista