torstai 24. tammikuuta 2013

I'M STILL ALIVE BUT I'M BARELY BREATHING

Hei kaikille, olen noussut kuolleista ainakin tälleen hetkellisesti! Tai no jos kuolleista nouseminen on sitä, että viettää kaiken aikansa koulussa, kirjastossa ja salilla. Sellaista tää mun elämä nimittäin tällä hetkellä on. Tänäänkin kirjastossa vierähti sellaiset neljä ja puoli tuntia ja thank god pääsin sen jälken salille tuulettumaan. Aivot oli kyllä psykologian lukemisen, enkun sanojen harjottelemisenja vanhan yo-vihkon väsäämisen jälkeen, noh, sanotaanko että hieman jumissa. Mutta onneksi koulussa istumista on jäljellä enää vain kaksi päivää!! Päätinpä tuossa yksi päivä myöskin sen, että haluan nyt oikeasti hakea kauppikseen. Että tällaista ihan pientä taas meneillään!

Olitte kovin innostuneita treenipostauksista ja laitan nyt tähän kaikki mitä olen parin päivän aikana tehnyt:

Eilen aamulla kahvakuulatunti 45 minuuttia, todella raskas tunti. En tehnyt kun vaan 4kg ja 6kg painoilla, mutta tahti oli niin tiukka, että tuntui kyllä. Miinukset yksitoikkoisesta ysäriaerobicmusiikista. Tunnilla hypittiin paljon, eikä ollut pelkkää lihaskuntoa. Siitä propsit!

Tänään oli vähän sellainen hämmentävä sekalaispäivä, koska eiliseltä tunnilta oli yllättävän moni paikka vielä kipeä. Tarkoituksena oli siis tehdä yläkroppaa (rinta, kädet ja yläselkä), mutta jouduin karsimaan joitain pois ja puolestaan sitten lisäämään jotain tilalle. Tein pienet sarjat hauiksia (2x10x10kg tanko) ja olkasoutua (2x15x10kg tanko). Näiden lisäksi:
- rintapunnerruslaitteella 3x15x12kg
- selkälaitteella 3x15x19kg
- maastavetoja 3x20x17,5kg
- ylätalja 3x15x19kg (ai vitsi mä rakastan tota laitetta, en tiedä miksi!)
- lopuksi crosstrainerilla 20 min reippaaseen tahtiin

Kun joku kyseli mun syömisistä, voin sanoa ihan lyhyesti että en ole muuttanut ruokavaliota mitenkään muuten kuin että yritän välttää turhaa sokeria ja herkkuja ylipäätään. Syön siis aivan normaalisti, enkä yritä tarkkailla syömisiäni millään tavalla. Voin kyllä joskus laittaa ruokailuja tänne jos jotain kiinnostaa. Ennen tätä taukoa kun treenasin, jätin kaiken minimiin (alkoholin, karkit, sipsit ym.), enkä ollut itselleni yhtään armollinen, paitsi harvoin. Se meni vähän liiallisuuksiin ja niin kuin joku tulikin tuossa kommentoimaan asiaan liittyen niin aion nyt ottaa iisimmin, enkä muuta elämäntapoja niin radikaalisti. Olen aina tiennyt, että se olisi järkevintä, mutta oon niin perfektionisti että kun aloitan jotain, niin pakko tehdä se täysillä. Mutta joo, nyt tavoitteena käydä neljä kertaa viikossa salilla ja kiinteytyä, ei niinkään pudottaa painoa.

Näihin tunnelmiin, palaillaan taas muruset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti