torstai 28. helmikuuta 2013

LOVE THE LIFE YOU LIVE, LIVE THE LIFE YOU LOVE

Kuvia eiliseltä Helsingin reissulta, kun mentiin tyttöjen kanssa ekstempore Vapianoon herkuttelemaan. Matkamme olisi siis alunperin pitänyt suunnata kirjastoon, mutta lukuinnokkaina keksittiin tällasta kaikennäköistä kivaa tekemistä ennen sitä. Oli ihanaa käydä pitkästä aikaa syömässä kunnon pastaa, viime kerta ulottuukin sitten Lontoon reissulle samanlaisiin Vapiano-tunnelmiin. No mutta, pitkään rupateltuamme ja erästä hidasta kastematoa (.....Anna...) odoteltuamme päästiin vihdoin lukemaan. Yliopiston kirjasto oli kamalan täysi, mutta lopulta löydettiin kaikille sieltä istumapaikat.

Mun lukemiset on ihan hyvällä mallilla ja oon vihdoin taas saanut itselleni hyvän lukurytmin näin parin viikon löysäilyn jälkeen. Pikkuhiljaa jo alkaa jänskättää kirjoitukset. Onko psykaa kirjoittaneilla hyviä vinkkejä kertailuun? Musta tuntuu että tiedän kaiken, mutta sitten en tiedäkään mitään. Sitä asiaa tuntuu olevan niin hirveästi, ettei erkkikään niitä voi oppia.. Plaah! Hyviä neuvoja siis otetaan vastaan :-)

7 kommenttia:

 1. Ootko lukenut jo kaikki psykan kirjat ja monta kertaa aiot ne lukea? Miten muuten käyt läpi asioita, teetkö muistiinpanoja, tehtäviä vai mitä? Mulla on yhteiskuntaopin yo edessä, just eilen sain kirjat luettua loppuun ja muistiinpanot oon tehnyt kahdesta kirjasta. Tuntuu etten oo tehnyt sen eteen mitään, vaikka oikeesti jotain oonkin :-D en vaan tiiä miten saisin noi kaikki asiat päähän niin että osaan soveltaa niitä oikein arggh! Alkaa pikkuhiljaa turhauttaa ja kauhistuttaa, enää pari viikkoa.. :D

  VastaaPoista
 2. Oon lukenu kaikki kirjat kerran + kertauskirja ja niitä lukiessa oon tehnyt kaikista kattavat muistiinpanot vihkoon. Nyt oon kertaillut joka kirjaa ja niitä tärkeimpiä juttuja, erilaisia teorioita yms. Kannattaa varmaan kattoo vanhoja YO-kysymyksiä ja miettiä, miten osais niihin vastata omien tietojen perusteella. Ja sit jos tulee joku oikosulku tietyn aihen kohdalla, niin sit kertaa sitä. Ei tuu oikeen muuta mieleen? Tsemppiä sulle, hyvin se menee! :)

  VastaaPoista
 3. Kertaa teoriat ja tukimukset, kun handlaat ne kunnolla niin menestyt kirjotuksissa! :)

  VastaaPoista
 4. Mä luin sillon viime keväänä jotain 3kk psykan kirjoituksiin ja kun sain sen paperin naamani eteen, tajusin että olin lukenu IHAN vääriä asioita... Olin kiinnittänyt ihan liikaa huomioo 'turhiin' pikkuasioihin, kun itse kokeessa selvis oikeesti ihan hyvin pelkällä maalaisjärjellä ja tärkeimpien teorioiden tuntemisella.. :D älä stressaa liikaa niin hyvin menee!

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Kiitos, yritetään:)

  Salla: Okei ton verran mäkin oon jo vähintään lukenut, toivotaan että oikeita asioita! Oon kyllä yrittänyt handlailla suurempia kokonaisuuksia, mutta sen näkee sitten viikon päästä :) Kiitos!

  VastaaPoista
 6. kirjoitin viime syksynä psykan ja sanoisin samaa kuin edellinen ano eli kertaa hyvin ne teoriat ja tutkimukset ja sit tunget niitä vaan kaikkialle mihin vähänkään sopii ! :-D meidän opettaja sano et ne on tosi tärkeitä tietää ja itse sain kirjotuksista M'n eli en voinut ihan hakoteillä olla (-:

  VastaaPoista
 7. pauliina: Joo mä oon yrittäny niitä teorioita ja tutkimuksia pitää hyvin mielessä ja kyllä mä ne tärkeimmät mielestäni osaankin :) Kiitti vinkistä!

  VastaaPoista