lauantai 2. maaliskuuta 2013

BIG SPENDER

Ihanaa, aurinkoista lauantaita kaikille! Itse annoin aamulle juuri kunnon startin, kun käväisin puolen tunnin reippaalla hiihtolenkillä. En antanut flunssan enää estää urheilujani, en pysty olla liikkumatta! Tasan viikko sitten kävin viimeksi hiihtämässä ja kävelyä lukuunottamatta en ole liikkunut millään tavalla, että saisin taudin nujerrettua. Flunssan ollessa itsepäinen kili, minäkin olen ja uhmaan sitä tästä edespäin, heh.. Ihana olo tuli taas urheilusta, on se vaan niin paras mielialan kohentaja! Tämä päivä menee varmaan vaan löhöillessä ja illalla sitten taas töihin.

Käytiin kaupoilla toissapäivänä ja tässä muutama ostos.
Harvoin kuvaan mitään alusvaateostoksiani, mutta nämä rintsikat mun oli pakko kuvauttaa. Ne on ostettu Ginasta (josta mä mä en siis ole ikinä löytänyt mitään kivoja alusvaatteita) hintaan 14,95. Pakko mainita ihan muillekin rintaliivien kokolappujen kanssa kamppailevien vinkiksi, että nyt on yllättävän paljon näkynyt isoja kokoja noissa massakaupoissa (Hm, Gina, Cubus, Lindex). Muistan kun ennen olin niin harmissani, että koot loppuivat aina kesken. Nyt valikoimissa oli paljon rintaliivejä D- ja jopa DD- kuppiin asti! En ole pitkään aikaan edes kiinnittänyt huomiota kyseisten kauppojen valikoimiin, mutta nyt taitaa asiaan tulla muutos. No mutta, asiaan taas. Rakastan neonvärejä, etenkin alusvaatteissa! Rakkautta ensisilmäyksellä. Mukaan tarttui myös väriteemaan sopivat pinsetit ja Lumenen kasvopuhdistuspyyhkeitä.
Kierreltiin Sokoksen kynsilakkaosastoja varmaan 15 minuuttia, kun mulla oli hirveitä ongelmia löytää mitään kivaa kynsilakkasävyä. Halusin välttämättä jonkun uuden, mutta kaikissa tuntui olevan jotain vikaa (Henskulla meni hermo muhun, sori beibi!). Lopulta mukaan tarttui Goshin sävy Peachy 570. Tämä on ihanan keväinen ja antaa vähän variaatiota mun normaaliin kynsilakkavarastoon, joka koostuu aika neutraaleista väreistä.
Yksi ostoslistalla jo pitkään ollut vaatekappale on ollut joku rento, mutta siisti kollegepaita. Oon todella mukavuudenhaluinen ja voisin vaikka joka päivä pukeutua huppariin ja lökäreihin :-D! Vihdoin löysin tämän hupparin (huppari ei siis alunperin olllut etsinnässä, mutta eihän niitä voi ikinä vastustaa) Stadiumista hintaan 19,95. Se on ihanan pehmeää kangasta ja todella lämmin! Tähänkin rakastuin ensisilmäyksellä.Just tämmönen on ihana heittää päälle, kun ei jaksa panostaa, mutta ei jaksa näyttää ihan karhun takamukselta.
Näihin kuulumisiin, palaillaan ihanat!

6 kommenttia:

 1. cubuksessa on aina ollut isoja kokoja? :-D ja pieniä ympäryksiä, kun niistä on aina pula. cubus onkin ainoo kauppa mistä 65D-kokoa irtoo ihan pilkkahintaan ja saa neljät tissiliivit siihen hintaan kun jos ostais yhdet ns. laatuliikkeestä kun muualta ei kokoja löydy.

  VastaaPoista
 2. Toi huppari, IHANA :D haluan myös!!! Ja eikä ees mikään kallis!

  VastaaPoista
 3. Emilia: Jep, eikö;)

  Anonyymi: Aijaa, mulle ei oo ainakaan osunut vastaan ainakaan yksiäkään istuvia (on ollu aina jotenkin huonot), mutta joo hyvä näin!

  Rossku: Jep, mäkin yllätyin sen edullisuudesta :)

  VastaaPoista
 4. Kerro sit mielipiteesi noista pinseteistä, kun katselin noita juurikin ginan nettisivuilta mutta mua epäilyttää niiden toimivuus vähän, kun on vaatekaupan tavaraa! :-D

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Ne on yllättävän hyvät, mietin kans itekin niiden toimivuutta. Toimii näpsäkästi ja ajaa asian ;-)

  VastaaPoista