maanantai 25. maaliskuuta 2013

HAASTEELLISTA

Sain Ellalta pienen ja kivan haasteen, jonka ajattelin nyt rustailla tänne näin maanantaiaamun ratoksi. Mulla on vähän outo olo, kun varmaan suurin osa teistä lukijoista on varmaan tälläkin hetkellä koulussa ja mulla on aikaa tehdä vaikka mitä.. Noh, alkaahan tähän jo pikkuhiljaa tottua. No mutta, siihen haasteeseen!

1. Mitä kolmea asiaa arvostat omassa elämässäsi eniten? Sitä että minä ja mun läheiset ollaan terveitä, mulla on maailman ihanimmat ystävät, perhe ja poikaystävä, joiden avulla jaksan paremmin päivästä toiseen sekä sitä, että mulla on just nyt tällä hetkellä mahdollisuus tehdä mun elämässä mitä vain, vain taivas on rajana jos niin haluan.
10 
2. Millaisiin vaatteisiin pukeudut kiireessä? Jos pitää olla vähän edustavammannäköinen, sitten siistit farkut ja joku neule/bleiseri. Jos oon lähdössä jonnekin lyhyemmälle reissulle, esimerkiksi kauppaan, vaatteilla ei ole mitään väliä. Erityisesti poikaystävän luona ollessa kuljen ulkona ihan hirveen näköisenä lökärit ja crocsit jalassa. Luotan siihen, ettei kukaan tunnista/näe mua siellä jumalan selän takana juuri ikinä uudelleen :-D
9 
3. Kenen kanssa lähtisit maailmanympärysmatkalle? Tiestysti parhaiden ystävieni Heidin, Terhin ja Jossun kanssa! Siitä reissusta en sitten tiedä, tultaisko elävänä takaisin..
IMG_8435 
4. Mikä urheilulaji iskee parhaiten? Salitreeni ja polttava tunne lihaksissa yleensäkin! En ole niinkään mistään lenkkeilystä innostunut, teen sitä satunnaisesti. Tykkään treenata erilaisilla painoilla ja käydä esimerkiksi Pump-tunneilla.
IMG_8860 
5. Missä opiskelet ja mihin opiskeluihin haluat mahdollisesti jatkaa? En opiskele tällä hetkellä missään, sillä ylioppilaskirjoitukset Helsingin Medialukiossa ovat nyt tällä hetkellä multa kokonaan ohi. Seuraava kysymys onkin hyvä sellainen, voitais vaikka miettiä tota yhteisvoimin.. Mulla ei oo nyt nimittäin suurta pämäärää opiskelun suhteen. Aion nyt varmaan hakea tradenomiksi ja graafiseen suunnitteluun ammattikorkeisiin. Vaikka pääsisin sisään, aion todennäköisesti pitää paikkaa vielä välivuoden verran töitä tehden. Ensi keväänä haluaisin ehkä kuitenkin hakea kauppikseen, kun on kunnolla aikaa lukea pääsykokeiisin. Kaikki on avoinna, ma ei tieda!
2 
6. Mitkä kolme sanaa kuvaavat luonnettasi parhaiten? Hölmö, realistinen ja empaattinen
7. Mitä ruokaa söisit miluiten neljä viikkoa putkeen? Aika paha, mulla nimittäin ei oo mitään sellasta ihan ykkösruokaa, mitä voisin vaikka aina syödä. No mutta sanottaisko nyt vaikkapa joku oikein ihana lasagne ja sweet chili-kastike!!
4 
8. Mitä kahta asiaa ilman et voisi elää? Tiettyjä henkilöitä lukuun ottamatta kliseisesti sanottuna iPhone ja käsilaukku :-D
9. Kuinka paljon olet valmis maksamaan täydellisesti istuvista farkuista? 50-150e
510. Mitä blogeja luet? Niitä on aika paljon. Tällä hetkellä lemppari on Steffin blogi!

Haastan kaikki kynnelle kykenevät ja koska olen laiska niin en jaksa keksiä uusia kysymyksiä :-D

4 kommenttia:

 1. Ooi kiva kun teit! Näytät ihan super elämäniloiselta ja positiiviselta kun hymyilet, tartuu varmasti kaikkiin vastaantulijoihin haha ;D

  VastaaPoista
 2. Vaikka löysinkin tän sun blogis vasta tänään, niin silti jäin heti koukkuun ! :)

  VastaaPoista
 3. ella: Kiva haaste oli, kiitos! Voi ihana, kiitos :)

  Elina Maria: Ooi, ihana kuulla=)

  VastaaPoista
 4. Just teiän kolmenkaa mä haluisin kokee ton maailmanympärimatkan!!! T: heidi :)

  VastaaPoista