sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

RÄTTI POIKKI VÄSYNYT

Tällä viikolla olen..
 Ollut töissä muutamaan otteeseen, käynyt juhlimassa kavereideni kanssa keskiviikkona Rillon karkkipäivillä ja eilen hyvän ystävän synttäreillä..
 .. Syönyt aamupalaksi vähän kärtsänneitä mutta hyviä vohveleita mustikoiden ja vaniljavaahdon kera..
..Sekä ostanut pari ihanaa korua, joita olenkin jo ahkerasti päässyt käyttämään. Ristikoru on Ginasta ja kaulakoru Seppälästä. Molemmat taisivat maksaa 6,95e. Eikö ookkin ihania?

Olen kamalan väsynyt. Kamalasti ollut ohjelmaa keskiviikosta eteenpäin. Olen juoksennellut paikasta toiseen ja ollut pää kolmantena jalkana koko ajan. Äsken menetin hermoni työraportteja kirjoitellessani (vihaan näitä tietoteknisiä juttuja!! Varsinkin tällaisen koneen kanssa, jolle ei ole itsestään selvää kaikkien ohjelmien kanssa yhteistyössä toimiminen) ja muistin just, että pitäis taistella vielä toinen vastaava huomiseksi. Blaah. Väsyttää ihan kauheesti! Nyt menen kirjoittamaan sen surkeuden pois alta ja sitten sammutan koneen ja jatkan mun uuden korin virkkaamista. Bye ihanat!

2 kommenttia:

  1. Hensku: Oli joo! Ei lähetty baariin ja ihan hyvä vaan, oli tosi hauskaa olla pienellä porukalla siellä kämpillä ja nauraa vatsa kipeeks :-D

    VastaaPoista