torstai 14. maaliskuuta 2013

YEAH, I'M SMILING BUT INSIDE I'M CRYING

Kuten otsikostakin voi jo päätellä, tänään ei ole ollut mikään maailman hohdokkain päivä. Alkaa meinaa pikkusen painaa mun vireystilaa tää jatkuva varpaillaolo kirjotusten kanssa. Jumalalle kiitos, että huomenna koittaa mun viimeiset kirjoitukset.. Huh huh! Tää onkin ollut odotettua rankempaa ja tänään tapahtui mun romahtaminen. Pienetkin vastoinkäymiset tuntui suurilta ja niin pois päin.
 Vihdoin kokeilin kivaa paitakomboa, joka on ollut mielessäni jo pidemmän aikaa, mitä tykkäätte? neule Blanco, kauluspaita Seppälä, koru TopShop, farkut Bik Bok
Yhdestä asiasta olen kuitenkin onnellinen: kolmen kuukauden pituisen aherruksen jälkeen mun psykologian kirjoitukset on ohi!!! En osaa sanoa miten meni, mutta parhaani ainakin yritin! Yritin viljellä sinne esseisiin kaikennäköisiä hienoja termejä ja mielestäni kyllä osasin edes jotain.. Miten teillä meni? Oliko vaikee vai helppo teidän mielestä? Mun mielestä esimerkiksi ykköskysymys oli aika outo, mutta vastasinpahan siihen kuitenkin.

Tuntuu, että mulla olis ihan uusi elämä edessä, kun nyt voi alkaa keskittyä työntekoon ja muihin kivoihin juttuihin, mitä ei ole koulun ohella pahemmin ehtinyt tekemään. Haluaisin alkaa ihan kunnolla panostaa tämän bloginkin kirjoittamiseen! Sanokaa, jos löytyy joitain toiveita postauksien suhteen :-) Pahoittelen, että olen aiemmin ollut aika saamaton niiden suhteen, tosiaan kun aikaa on ollut aika rajoitetusti.. Videopostausta laittaisin asap, kunhan vaan saisin jotenkin ladattua niitä tänne? Help me tekniikan ihmelasta!

11 kommenttia:

  1. Katsoin netistä sen psykan kokeen ja se oli ihmeen helppo! :o
    Ihana tuo asusi :-)

    VastaaPoista
  2. Mulle tuli kans tässä edellis päivänä kamala itkustressi kohtaus näistä kirjotuksista... Paljon stressaavampaa mitä luulisi :-D Ja oo onnellinen että tää on sulla huomenna ohi! Mulla vielä viikko jäljellä, aaargh!

    VastaaPoista
  3. tää on eka kerta ku kommentoin mut oon seurannu sun blogia jo toooosi pitkään, ja tykkään hirmusesti :)

    mua ainakin kiinnostaa urheiluun liittyvät postaukset, ruokajutut, asukuvat, "inspiraatio"jutut ja vaik semmone kännykäl otettuja kuvia sun päiväst. kaikki käy!

    meinaatko muuten pitää nyt välivuoden vai hakea opiskelemaan?

    VastaaPoista
  4. Voi vitsi, mulla vasta kunnolla alkaa ens viikon keskiviikkona pitkällä matikalla ja jatkuu aina 25.3 asti... Mutta hei, kaikille tulee noita huonoja päiviä, huomenna on jo paljon parempi mieli!! :) Ja ainakin oot ihan hirmu nättinä ollut <3

    VastaaPoista
  5. Anonyymi: Joo, yllättävää kyllä. Ainakin verattuna viime syksyn kokeeseen! Tiedä sitten, että mitä ne niissä kysymyksissä hakee..

    Laura: Jep, huhhuh.. Vikat tsempit sullekin!

    Anonyymi: kiitos, kiva kun kommentoit! Pitää muistaa nähä :-) Itse kun tuntuu, että suurin osa ei jaksa kännykkäpostauksia lueskella niin niitä ei usein tule.. Aion hakea pariin ammattikorkeaan, mutta en usko vielä ottavani kuitenkaan paikkaa vastaan vaikka sellaisen saisin :) saa nähdä!

    emmi: Kiitos tytsy!

    Katariina: Ou nou, kuulostaa kamalalta (lähinnä toi pitkä matikka, huhu..). Toi on totta, pidä säkin lippu korkeella ja varmasti menestyt hyvin kirjoituksissa! kiitos ihana<3

    VastaaPoista
  6. eka kerta ku kommentoin vaikka oon lukenu sun blogia jo sillo pari vuotta takaperin ja halusin tulla vaan kertoon et kui innol aina luen sun postauksia! Niissä vaan on jtn mikä saa odottamaan lisää plus oot samanikäinen niin on helppo samaistua sun elämään ! :) keep it up ! :) ja jee jos innostut postailemaan useemmin!

    VastaaPoista
  7. kata: ihana kuulla kaimaseni! Tuli oikein hymy huulille kommentista :) Juuri tällaisen kommentit varsinkin antavat lisää puhtia bloggaamiseen:-)

    VastaaPoista
  8. näyttää älyttömän kivalta toi asu! ja tsemppii vielä vikoihin kirjotuksiin :-)

    VastaaPoista
  9. Mihin tehtäviin muuten vastasit psykassa:)?

    VastaaPoista
  10. Musta se psykankoe oli vaikee :// Olin lukenu kaikki kirjat ja omasta mielestäni osasin hyvin, mut sit ku paperi tuli eteen ni melkeen väänsin itkua ku en millään vaan osannu :D Onneks psyka on mulla ylimääränen niin ei vaikuta valmistumiseen jos ei pääse läpi. Mulla maanantaina viimene kirjotus ja sit se on ohi ! :)

    VastaaPoista