perjantai 5. huhtikuuta 2013

HIGH FOR THIS

Tänään olen tehnyt suursiivouksen mun vaate- sekä korukaapeille! Ne on häirinneet mua jo pidemmän aikaa, kun oon tunkenut molempiin ihan liikaa tavaraa ja vaatteetkin oli ihan epäjärjestyksessä. Ja jos joku ei vielä siis tiedä, oon ihan järjestysfriikki ja siksi mua ahdistaa monet jutut, mitkä ei välttämättä muista ahdistaisi. Aloitin järjestelemään niitä hylly kerrallaan ja loppujen lopulta ne näyttää taas siisteiltä ja sain vaatteillekin enemmän tilaa! Illemmasta lähden viemään koulukirjojani Jameralle ja sieltä suuntaan taas poikaystävän kainaloon. Tai ainakin se olisi suunnitelmissa, saa nähdä viekö ilta kotisohvaa kauemmaksi ;-)

Olisitteko muuten kiinnostuneet blogikirpparista, jos tässä nyt lähiaikoina innostuisin sellaisen pystyttämään? Nyt kun ei pahemmin oo noita kirppareita, joille mennä myymään ja toi mun vaatelipasto vieläkin pursuaa täynnä käyttämättömiä rättejä. Ja mitäs tykkätte tiheämmästä postaustahdista ja lisääntyneistä asukuvista? :-)

6 kommenttia:

 1. juu toi blogikirppis vois olla kiva:) mitä kokoja sulla vaatteet noin yleensä on?

  VastaaPoista
 2. joo, tee ihmeessä blogikirppis (:

  VastaaPoista
 3. heii kerrotko paljo jamera makso niistä kirjoista mitä veit?:) oliks ne hyvä kuntosia vai mitä? :) KIITOOOOOOOS!!!

  VastaaPoista
 4. Taisin sanookki tän jo mut tosi kiva ku postailet usein! Asukuviakin kattelee aina mielellään :) ois muuten kiva jos kirjottaisit mistä vaatteet on ostettu :)

  VastaaPoista
 5. Kirppis ois tosi kiva ja ihanaa kun postaat usein! :) sun blogi on muuten ihan ensimmäinen mitä oon ikinä lukenu. Olin ehkä 12-vuotias ja en ees oikein tienny mitä blogi tarkottaa, mut sun juttuja oon seurannu jo nyt monta vuotta eri osotteista ja aina vaan paranee :) Kiitti siis kaikesta inspiraatiosta, jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 6. anonyymi: jees! M-L, riippuu ihan vaatteesta :-)

  Anonyymi: Joo yritän tehdä sen lähiaikoina!

  Anonyymi: Hmm paljonkohan mulla oli niitä kirjoja.. Niitä tais olla joku vähän yli kymmenen, suurin osa oli priimakunnossa ja pari meni huonokuntoisempaan laatuun + vanhoihin painoksiin. Sain niistä 80e yhteensä. Kannattaa viedä Jameraan, EI SUOMALAISEEN! Suomalaisessa ne ei hyväksy lähes mitään käytön jälkiä, toisin kuin Jameralle saa viedä yliviivattuja kirjoja ja saa ihan hyvin niistä rahaa. :)

  Jenna: Jee, ihana kuulla! Joo mä oon aika laiska sen suhteen, koitan parantaa tapani :)

  Annika: Jee, ihana kommentti! Ihan mahtavaa kuulla, että oot ollut uskollinen lukija jo ihan alusta asti :-) Kiitos itsellesi <3

  VastaaPoista