torstai 22. elokuuta 2013

ILLANVIETTOA

pose IMG_8746 pose2 IMG_8691
IMG_8737housut Only, kengät Bianco, paita Vila, koru Espanjasta

Tällaisissa tunnelmissa meni tämä ilta! Nähtiin pitkästä aikaa kaikki yhdessä lukioporukalla ja päästiin vaihtamaan kuulumisia! Osaa tyypeistä en ole pahemmin koko kesänä ehtinyt näkemään, niin oli ihanaa taas kuulla mitä kaikkien elämään tällä hetkellä kuuluu. Istuttiin iltaa syöden ja juoden, vaikka omalla kohdalla toiminta painottuikin enemmän siihen ruokapuoleen (kuvista puuttuu Daimkakku, se oli mun juttu selkeesti..), eikä alkoholi taaskaan maistunut. No joo, pääsin aikaisin autokyydillä kotiin ja voisin pikkuhiljaa painua pehkuihin - enhän mä oo tänään kun vasta puoli viideltä aamulla noussut..

Noi kengät - niitä toivon pääseväni käyttämään enemmänkin tänä syksynä! Kyllä huomasin kerääväni katseita tällä 180cm rungolla + noilla kengillä, mutta ihan ekaa kertaa voin sanoa; mua ei oikeasti edes kiinnosta!

11 kommenttia:

  1. Näytät ihan mallilta tossa ekassa kuvassa vau! Ja jösses mikä kroppa sulla on :) oon muuten ihan samaa mieltä että so what vaikka onkin pitkä ja jos haluu käyttää korkkarei ni sit käyttää ja sulla näyttää tosi kivalta :)

    VastaaPoista
  2. Turvallisesti kotiin loistavan kuskin kyydissä!

    VastaaPoista
  3. no ei ihme että ihmiset kattelee sua ku painelet menemään - mimmihän on kuuma ku mikä!!!!! ;)

    VastaaPoista
  4. Vitsit kyllä susta huomaa treenailun tulokset! :) ja super kauniina oot taas ollu liikkeellä! Ja voin samaistua tohon viimeseen lauseeseen! Omistan melkeen samanlaiset kengät ja kun omaa takaa pituutta on 186cm ja risat niin katseilta ei voi välttyä! Mutta pitää olla just toi sun asenne mukana ja ajatella et who cares ;)! Pituus näyttää vaan hyvältä! ;)

    VastaaPoista
  5. mä kokeilin noit kenkii kevääl ja noi on ihanat!!! niin hyvät jalassa :) millon ostit noi? voisin käydä ostamassa hehe :D -selia

    VastaaPoista
  6. Iiiihana paita!! Onko siitä kauan, ku oot sen ostanu? :) en nimittäin ainakaan vilan sivuilta löytäny...

    VastaaPoista
  7. oot upeen näkönen!

    VastaaPoista
  8. Sira: Kiitos paljon ihanasta kommentista:) Mäkin olen pikkuhiljaa (hitaasti mutta varmasti) päässyt kiinni tähän ajatukseen, so what!

    Anonyymi: Sanos muuta ;)

    Laura: kiitos paljon ihana<3 No joo kun miettii, että mitäs haittaakaan siit muka on ;-)

    Selia: Ostin ne jo pari vuotta sitten, enkä tiiä yhtään onko niitä enää missään :( Käy ihmeessä kurkkailemassa!

    Anonyymi: On siitä jo jonkun vuoden verran ja ylikin :( Että en usko että enää löytyy mistään, itsekin bongasin alerekistä..

    Hensku: Kiitos muru<3

    petra: Kiitos paljon :-)!!

    VastaaPoista
  9. ihanat kenkulit! ja kaunis tyttö:)

    VastaaPoista
  10. jennymerica: Kiitos paljon :)!

    VastaaPoista