torstai 22. elokuuta 2013

LOVE IS IN THE AIR

IMG_8670
Bleiseri Bershka, toppi siskon kaapista lainattu, housut Only, kengät Andiamo, koru Espanjasta ja laukku isoäidiltä (eikö oo ihana, aitoa 70-luvun kamaa!)
IMG_8682 IMG_8672 IMG_8679
Näissä vetimissä lähdin eilen keskustaan murun kanssa leffaan ja syömään. Aluksi pyörittiin vähän kaupoilla ja koitettiin etsiä mulle uusia farkkuja. Mikä siinä on, kun vaaleita (ja kivoja) farkkuja ei tunnu löytyvän mistään, ainakaan kohtuuhinnalla? Mulla on vaan tummia farkkuja ja kaipaan rinnalle jotain vähän raikkaampaakin. No, etsintä saa jatkua vielä.. Käytiin katsomassa Itse Ilkimys 2 ja se oli kyllä tosi hyvä! Katsottiin sunnuntaina se ykkös osa ja rakastuin niihin minioneihin.. Olihan se mennä sitten heti katsomaan se toinenkin osa :-D En oo ikinä ollut tollaisten piirrettyjen fani, mutta toi kyllä iskee ja lujaa. Leffailun jälkeen käytiin syömässä kantiksessa Morrison'sissa. Lempparirafka stadissa, suosittelen (tieskuinkakohan monennetta kertaa hah..)! Mulla oli kunnon cheatmeal hampparilla ja lohkoperunoilla ja mäkistä jälkkäriks McFlurry! Leffaherkkuina ei sentään ollut poppareita, vaan Punnitse & Säästä -kaupasta esimerkiksi noita taivaallisia kuivattuja mansikoita ja erilaisia pähkinäjuttuja.

Tiiättekö te enemmän siitä 31.8 järjestettävästä siivouspäivästä? Voiko Helsinkiin mennä mihin vaan myymään omia vaatteita? Onks jotain hyvää täsmäpaikkaa mihin kannattais mennä myymään? Mulla on tosi paljon vaatteita, jotka kaipais uutta omistajaa.. Vinkkejä kaipaan!

5 kommenttia:

 1. eikä!! onks hesassa taas joku tommonen häppeninki ja mä missaan sen?? yhyy mul on ikävä hesan kirppareita!! :( :D

  VastaaPoista
 2. Upea upea laukku ja asu! Ja ihailen tota edellisen postauksen kelloakin, luulin sitä aluksi joksikin tosi kalliiksi ostokseksi:D Tykkään blogistas tosi paljon!:)

  VastaaPoista
 3. Ootko käyny JC:ssä metsästämässä farkkuja? Se on nimittäin ainoo kauppa mistä mä oon löytäny sopivat farkut, oon siis 176cm pitkä ja jalat on ihan super pitkät. JC:stä oon löytäny hyvän ja kohtuuhintasen merkin, Crockerin. Kannattaa käydä katsomassa kyseisen merkin farkut siis:)

  VastaaPoista
 4. K: joo on! Voi, eiks siel sit oikeen oo mitään..?

  riikka: Kiitos paljon:) ja hei kiitti!

  Anonyymi: Joo kävin siellä sovittamassakin mutta värivaihtoehdot ei ollu mun mieleen, kokoja kyllä oli mieleisiä! Kiitos kuitenkin vinkistä :)

  Paula: Kiitos paljon :-)

  VastaaPoista