tiistai 20. elokuuta 2013

JAH NO PARTIAL

skumppa2 skumppa3 skumppa5 skumppa1 skumppa
maailman siistein skumppa, saatu ylppärilahjana!

Löysin eilen kirpputori Patinasta ihan törkeen kivan kellon (ensimmäinen kuva), ranneke aitoa nahkaa ja merkkinä Quartz - kustansi vaan 7 euroa hyvillä tinkimistaidoilla heh! Oon jo pidemmän aikaa halunnut simppeliä kelloa kultaisilla yksityiskohdilla ja tää on nyt ainakin toistaiseksi tosi hyvä vaihtoehto just siihen tarkoitukseen. Mua ei kiinnosta mitkään Korsin isot kultakellot, mutta joku vähän massiivisempi olisi vielä hakusessa. Miltä näyttää?

Tämä aamu on mennyt rentoillessa ja huomista intoillessa. Meillä oli poikaystävän kanssa tossa viime viikolla kolmas vuosipäivä, mutta ei sattuneista syistä päästy sitä silloin mitenkään juhlistamaan. Nyt sain siirrettyä huomisen työvuoron toisaalle ja päästään huomenna syömään ja leffaa katsomaan. Voi näitä arjen pieniä iloja! Kohta ajattelin katsoa yhden Silta -jakson Netflixistä (ihan törkeen hyvä sarja, suosittelen!) ja sen jälkeen kipaisen salin kautta töihin iltavuoroon. Morppa!

7 kommenttia:

 1. Nyt vast huomasin sun ripsienpidennykset! Tosi makeet :) mitä ite tykkäät?

  VastaaPoista
 2. Kivoja kuvia! Ihanan olonen blogi:)

  -Heli
  http://withasilverlining.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Tosi kivan näkönen kello :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: joo, tykkään tosi paljon! Helpottaa arkea kummasti :)

  With A Silver Lining: Kiitti paljon:)

  K: Eikö?;)

  Sira: Kiitos! :)

  VastaaPoista
 5. Sitten kun - ja jos - löydät jostain jonkin vielä miellyttävämmän kellon, täällä ois potenttiaalinen ostaja tuolle vanhemmalle! :D

  VastaaPoista
 6. henriikka: Okei, pidän mielessä ;)

  VastaaPoista