tiistai 1. lokakuuta 2013

vaatekutsut

Joukkelis kaikille, oon täällä nyt vähän erilaisemman postauksen kanssa! Tai no, lähinnä vaan aihe on aika normaalista poikkeava. Tänään nimittäin emännöin tyttökavereille vaatekutsuja, jippii:-) Oltiin pitkään puhuttu, että jotkut vaatteiden kierrättäjäiset pitäisi järjestää ja mä lupauduin järkkääjäksi. Tänään vihdoin kokoonnuttiin yhdessä tänne meidän majalle ja tietysti emännän iloksi monet oli oikeasti tuoneet käyttämättömiä vaatteitaan tänne vaihtoon ja myyntiin. Mulla ei ollut paljoa mistä luopua, koska oltiin hiljattain myymässä siellä kirpparilla. Muutamia paitoja kuitenkin löytyi mukaan vaihdettavaksi.

Ensin kilisteltiin alkumaljat, jonka jälkeen istuttiin rauhassa pöytään herkuttelemaan suolaisilla ja makeilla syötävillä. Aikamme juteltuamme niitä ja näitä siirryttiin olohuoneeseen esittelemään omia 'kojujamme'. Tämän jälkeen kaikki lähtivät sovittelemaan vaatteita ja kiertelemään muiden apajilla. Kun kaikki oli valmiita, kyseltiin vuorotellen myyjiltä hintoja/sopivia vaihtokauppoja. Useimmat vaatteet saatiin sovittua päittäin vaihtokaupoiksi, mutta kyllä täällä muutamia kolikkojakin keskenään vaihdettiin. Kaikki löysivät jotain uutta, pääsivät osasta vaatteistaan eroon ja ainakin vieraiden puheista päätellen ja omasta mielestäni oli tää koko ilta kaikin puolin onnistunut! Mun mielestä tää on tosi kiva idea, jota vois useamminkin toteuttaa.


kutsut
Itse turvauduin mukavaan ja rentoon asuun, jossa oli ihana olla koko illan ajan. Päälle pääsi super mukava neule, jonka löysin eilen puoleen hintaan Bik Bokista. Oon ihan rakastunut kaikkeen tollaiseen pörröiseen, mikä ei ole ollenkaan paha juttu näin kylmän talven kynnyksellä. Lupaan, että tuota neuletta tullaan näkemään usein täällä blogin puolella asukuvien yhteydessä! Pörrö - hot or not?kutsut2
Tässä on mun koju, joka siis koostui ihan vaan muutamista jutuista. Yli jäi tuo tuommoinen Primarkin kaulakoru, Bershkan harmaa t-paita, kukkatoppi ja ylänurkassa oleva ruutupaita. Jos jotain kiinnostaa nähdä noita tarkemmin, voin laittaa parempiakin kuvia.
kutsut4 kutsut1 kutsut3
Haluttiin siskon kanssa leipoa mutakakkua kestittäväksi. Ensimmäinen kokeilu oli liian kauan uunissa ja vastoin mutakakun tyyliä, siitä tuli kuiva sisältä. Sisko ei millään kestänyt tätä kolausta ja alettiin sitten vääntämään toistakin mutakakkua:-D Jälkimmäistä vahdittiin uunissa kuin haukka pikkulintua ja koostumukseltaan se olikin paljon lähempänä oikeaa mutakakkua. Molemmat oli kyllä herkullisia ja tehtiinkin koko joukon voimin sitten vertailuja kakkujen kesken.. Mutta mun mielestä onnistuttiin tosi hyvin, kun ei oltu kumpikaan ikinä mitään tuollaisia herkkuja leivottu!

Nyt tämä emäntä on todella väsynyt. Taidan lukaista pakolliset blogipäivitykset tässä läpi, syödä vähän lisää iltapalaa (söin jo puuroa, mutta tekee vielä mieli jotain muuta!) ja kuunnella mun spotifyn herkkissoittolistaa. Oon nyt vähän herkkistuulella, heh!

Miltäs tämmöinen idea kuulostaa? Onko joku joskus järkännyt/ollut tällaisilla kutsuilla joskus? Kuulisin mielelläni kokemuksia :)

8 kommenttia:

 1. Pörrö on ehdottomasti hot!

  VastaaPoista
 2. Hääh miten toi kultainen kaulakoru jäi yli, ite oisin ostanut sen heti hah!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia <3 ja vaatekutsut kuullostaa hyvältä, voisin ajatella että itekin järkkään!

  VastaaPoista
 4. hei mäki olisin halunnu mukaan :(( höh!!! harmittaa ku missaan tämmösiä juttuja ku oon täällä Ausseissa..ja ihana toi karvaneule, mä haluun kans<3

  VastaaPoista
 5. Hei ihana idea. Mä en ole koskaan ollut tuollaisilla kutsuilla, mutta vois toimia kyllä.

  VastaaPoista
 6. Kuulostaa tosi lupaavalta :) innostuin itse ja kelailin just et vois kokeilla tollasia! Ja toi pörrö on tosi hot!!

  VastaaPoista
 7. Siis aivan älyttömän kiva idea!! :) http://ainovain.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Ihan superkiva idea, saispa joskus itsekin toteutettua! :)

  VastaaPoista