maanantai 27. lokakuuta 2014

Paras ilta aikoihin

Hellurei! Täällä ollaan taas blogipäivän tunnelmissa, tällä kertaa vuorossa on gaalan fiiliksiä ja kuvia. Niin kuin jo aiemmin mainitsinkin, oli päivä kaikin puolin onnistunut. Gaalaan saapuessamme vastassa oli toinen toistaan hienompia pukuja - kimalletta, pikkumustaa, upeita kampauksia, vaivalla loihdittuja meikkejä, korkeita korkoja..  Mentiin ihan ensimmäiseksi ottamaan kuvausseinälle kuvia, joita saadaan toivottavasti jakoon mahdollisimman pian. Tosi kiva, kun kerrankin otettiin jotkut kunnon kuvat, vaikkakin sain muutamia ihan kivoja omaan kameraankin ikuistettua.award1
Laura ja Kaisa, joiden kanssa tuli vietettyä suuri osa illasta. Meillä oli ihan super hauskaa! Kaisaa en ollut aiemmin tavannut, mutta se ei kyllä menoa yhtään hidastanut - päinvastoin! Oli ihan mieletöntä vaan tutustua uusiin ihmisiin ja jutella mahdollisimman monen kanssa. Jos ollaan sun mielestä juteltu illan aikana, oletko hyvä ja linkkaat blogisi tuohon alle, mun muisti ei nimittäin (harmillisesti) ole ihan niin hyvä, että muistaisin kaikki ulkoa :-)
award5 award2
Mekko Vila/ kengät Bianco/laukku Bik Bok/ hiuskoru Monki

Mekkona toimi päivää ennen juhlia löydetty pikkumusta, josta tykkään ihan hirveästi. Tässä kuvassa ei näy sen yksityiskohtaa, mutta kauluksessa on sellainen iso pitsiosio. Tulee varmasti käyttöä talven juhlissa. Kengiksi vaikoitui luotto korkokengät parin vuoden takaa, joiden mukavuutta ylistinkin alkuillasta. Vaan ei ollut yöllä itku kaukana, kun seitsemän tunnin koroilla seisomisen jälkeen kävelin mukulakivikatuja Helsingin yössä. Vaihtokenkiä kun en jaksanut ottaa mukaan, omaa tyhmyyttähän se oli. Nimimerkillä päkiät vieläkin hellinä. Mulla oli jo pitkään ennen gaalaa visiona tuollainen hiuskoru ja lähdin sen ympärille rakentamaan asua. Tykkäsin itse kovasti, miltäs näyttää teidän silmään? Ei ehkä järin omaperäinen, mutta mulla oli tosi kiva olo näissä vaatteissa.
award
kuva: Jelena
award4
Itse gaalaosuus oli aika nopeasti ohi ja jotenkin meni vähän liiankin nopeasti. Välillä olin ihan että "Täh, jaettiinko noi palkinnot jo?". Ei se toisaalta haitannut, mutta itse jäin kaipaamaan hieman sellaista gaalajännitystä, että odotutettaisiin vähän yleisöä ja ehdokkaita, pidettäisiin vähän jännityksessä. Mutta näillä mentiin ja moni upea bloggaaja sai ansaitsemansa palkinnon. Ei ihan täysin mennyt palkinnot niin kuin toivoin, mutta se joka leikkiin ryhtyy se leikin myös kestäköön:) Oli hauskaa nähdä lähes kaikki lempi bloggaajat saman katon alla ja tällä tavoin olikin luonnollisempaa mennä juttelemaan kaikille kuin esimerkiksi kadulla kulkiessa.
award7 award6
Esiintyjänä oli vanha koululaiseni Noah Kin, oli tosi kiva nähdä Noahin esiintyvän pitkästä aikaa! Jos ette ole kaverin musiikkia kuunnelleet, suosittelen lämpimästi. Vaikka tyylilaji ei yleisesti iskekään, tän jätkän musiikista olen ihan alusta alkaen pitänyt. Hyvä Noah!

Itse paikkana Tivoli oli mielestäni tosi kiva. Viime vuoden gaalapaikkana oli hotelli Klaus K, joka oli omalla tavallaan myös todella upea, mutta nyt oli oikeasti tilaa ja paikkoja esimerkiksi istuskella rauhassa. Pidin myös siitä, kuinka lähes kaikki oli samassa tilassa, eikä oltu omissa loosseissa koko iltaa samojen ihmisten kanssa jutustellen. Vaikka Tivoli ei yökerhona iske muhun ollenkaan, niin onhan se miljöönä todella hieno ja tietynlaisella hienosäädöllä tosi hyvä näin hienompiinkin tapahtumiin.

Kaiken kaikkiaan sanoinkuvaamattoman hieno päivä ja ilta takana. Iso kiitos kuuluu Indiedaysille, kun järjestävät meille näin mielettömiä tapahtumia. Tällaisten päivien jälkeen tulee tosi paljon motivaatiota nähdä vaivaa blogin eteen ja tajuaa kuinka hieno harrastus tää on jo ihan vaan sen takia, että kirjoittamisen kautta tutustuu niin hienoihin tyyppeihin.

Feeling happy and blessed.

8 kommenttia:

 1. vitsi miten upeana oot ollu liikenteessä! <3 VAU!

  VastaaPoista
 2. Toi asu on niiiin upea, etenkin toi hiuskoru iskee muhun ihan täysillä! <3 Muutenkin näyttää tosi kivalta ja hienolta tapahtumalta, mukavaa että oli onnistunut ilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Katariina <3 tykkään itekin tosi paljon tosta korusta, tuo särmää yksinkertaiseenkin asukokonaisuuteen :-) Oli kyllä ihan huippu päivä!

   Poista
 3. Ou mama mikä pikkuhanna! Jännä nähä tollanen mekko sul pääl, hyvännäkönen *presiis merkki* (jota näyttelen koko ajan nykyään)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sähä oot nyt ahkerasti alkanu vierailee mun blogis!:D Kiitti hei!

   Poista
 4. Vau mitä kuvia oot saanu napattua gaalasta, mulla jotenkin jäi kuvien otto gaalasta melkein nollaan! Onneks sain sit tehtyyn isomman postauksen kun yhdistin samaan päivän ja gaalan!

  Kivalle kuulostaa teidänkin gaalailta, oottepa ollu kauniina kaikki<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Luulin että munkin kuvasaldo jäi super pieneksi, mutta tulikin ihan kivasti kaikkea kasaan:) Kiitos paljon!

   Poista