tiistai 11. marraskuuta 2014

Treenivaatesuosikit

Ehtoota, ehtoota! Mä olen tunnetusti henkeen ja vereen välineurheilija, enkä voisi kuvitellakaan lähteväni salille ilman kunnollisia kuteita. Se ei nyt niinkään johdu niistä ulkonäöllisistä syistä (mutta miksipä kukaan ei haluaisi näyttää kohtuullisen hyvältä treenatessaankin), vaan niistä käytännöllisistä jutuista. Jouduin viime viikolla turvautumaan normaaliin gina tricotin teeppariin treenatessani, koska satuin unohtamaan treenipaidan kotiin. Olo oli nihkeä, hikinen, ahdistunut ja tönkkö koko treenin ajan. Paita ei hengittänyt sitten alkuunkaan, joten mulle tuli törkeän kuuma ja epämukava olo. Tämä siis taas muistutti itseäni siitä, kuinka tärkeät kunnolliset treenivaatteet ovatkaan. Mulla on ollut joskus urheillessa myös paksuja college-housuja, never again... Treeni kulkee 80% paremmin, kun voin keskittyä itse treeniin, enkä huonojen vaatteiden tuottamaan epämukavaan oloon. Toki olemme kaikki erilaisia ja jotkut varmasti pitävät treenistä ihan missä vaatteissa tahansa. Millaisia te mahdatte olla?

Nyt esittelen teille muutamat lempparivaatteet treenatessa niin sisällä kuin ulkonakin!
vaatteeh1
Nämä Socin housut ostin aika hiljattain Stadiumista parilla kympillä. Olin jo tovin etsiskellyt uusia pöksyjä vanhojen rinnalle. Kaipasin vähän vaihtelua ainaisiin mustiin trikoisiin kyllästyneenä. Nää on ollut todella mukavat, hengittävät ja muutenkin laadukkaan oloiset.
vaatteeh
Toppi on myös Socin, jolta löytyy usein hyviä hinta-laatu-suhteeltaan olevia treenivaatteita. En saanut tän selästä hyvää kuvaa, mutta nauhat menee kivasti ristiin. Tästä on jotenkin tullut mun luottopaita kaikkiin treeneihin - menee niin spinningissä, salilla, joogassa kuin juoksulenkilläkin!
vaatteeh3 vaatteeh4
Yksi ultimate-lemppari on tämä hennesin pitkähihainen juoksupaita. Olen huomannut myös kyseisen puljun treenivaatteiden olevan todella hyvälaatuisia, eikä niitä ole todellakaan hinnalla pilattu. Tätä paitaa olen käyttänyt niin sisällä kuin ulkonakin, se sopii moneen eri käyttöön ohuen ja hengittävän materiaalinsa ansiosta!
vaatteeh5
Tämä on myös hennesiltä, ihan perus kymmenen euron toppi on palvellut mua jo varmaan vuoden päivät ja edelleen porskutetaan onnellisesti yhdessä!

Kun yritin saada hyvää kuvaa mun Niken trikoista, alkoi kaikenlainen ihmeellinen vääntely ja kääntely kameran edessä. Sano nyt sitten noista, mutta näättepähän ainakin, että housut venyy ja paukkuu joka tarkoitukseen! Ostin nämä pökät lukion ekalla (lyhyt laskutoimitus kertoo näiden eliniäksi jo yli neljä vuotta), eikä ole vielä miksikään mennyt! Ei ole tullut yhtäkään reikää tai kulumaa, joka on mun mielestä tosi ihmeellistä. Näitä käytän aina esimerkkinä kun kerron porukoille kuinka kannattaa panostaa laatuun vaatteissa, joita tulee todennäköisesti käyttämään vielä pitkään.
vaatteeh9 vaatteeh7 vaatteeh6 vaatteeh10

Siinäpäs nyt mun lemppareita, miltäs näyttää?

6 kommenttia:

  1. Tykkään kanssa erityisesti kirkkaista väreistä treenivaatteissa :) ja noi ekat socin trikoot on aika upean näköset :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin mäkin, vaikken värejä muuten käytäkään! Joo eikö vaan, niistä on tullu ihan lempparit:)!

      Poista
  2. Ihanan värikkäitä yläosia :-) Ja laatuun todellakin kannattaa satsata, melkeinpä tulee kalliimmaks ostaa monet halvat puolen vuoden välein :D Ja vautsi mikä kroppa sulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan, oikeestaan sama kaiken kanssa (esim. Farkut, kengät yms..)! Apua suurkiitokset!

      Poista
  3. Munkin mielestä socin treenivaatteet on aika hyvälaatuisia, mutta silloin kun on rahaa niin ostan yleensä adidasta. Ja koska juoksen paljon, niin satsaan aina juoksukenkiin! Kivoja treenivaatteita sulla, nyt tekee mieli ostaa samanlaiset trikoot kuin nuo ekat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä mäkin mieluusti ostan Nikea jos vaan budjetti sallii. Usein vaan Socillakin on ollut mulle istuvampia tuotteita kun just esim Nikella:) No niin, nyt sitten vaan kattomaan jos niitä löytyis vielä kaupoista!

      Poista