tiistai 17. helmikuuta 2015

Vaaleanpunaiset hiukset?

Hellurei ja hellät tunteet! Alkuviikko on lähtenyt käyntiin sairastellessa, sohvalla maatessa, normaalia ruokavaliota laiminlyödessä ja ihan liikaa telkkaria tuijottamalla. Mä niin lamaannun aina kun tuun kipeeks, ei mikään jaksa kiinnostaa ja kaikkeen tulee sellainen hällä väliä- asenne. Inhoan sitä piirrettä itsessäni, että kaikki tai ei mitään on ainoa ja oikea mentaliteetti esimerkiksi treenin ja ruokavalion suhteen. Onko jollakin muullakin hankalaa löytää sitä kultaista keskitietä? pink1 Nyt kuitenkin palataan hetkeksi vielä viikonloppuun, jolloin juhlittiin tätä niin ihanaa (vai kamalaa) rakkauden ja ystävyyden päivää. Meillä ei ole koskaan ollut mitään ihmeellisiä suunnitelmia poikaystävän kanssa ja tänäkin vuonna päätettiin hakea kaupasta hyviä raaka-aineita ja kokkailla itse.

Vihjailin teille myös mun ystävänpäivän teemapippaloista ja sanoin kokeilevani jotain hiustyyliä. No tällainen tukka mulla sit olikin lauantai-illan! Olen halunnut kokeilla pinkkejä latvoja niin pitkään kun vaan muistan ja vihdoin sain toteutettua sen. Kävin ostamassa Glitteristä sellaisen liitupaletin, jolla sain suhteellisen helposti värin hiuksiin. Mulla vaan meinasi tulla paniikki, kun liitu meinasi loppua kesken - meinaan aina unohtaa kuinka paksu tukka mulla on ja kaikki toteutustavat ei toimi mulla samalla tavalla kuin ohuemmilla hiuksilla.. Onneksi sain liidun riittämään (kaivoin viimeiset murut sormilla paletista ja koitin hieroa niitä hiussuortuviin) ja lopputuloksesta tuli mun mielestä tosi hauska! Sainkin monia kehuja hiuksista illan mittaan, oli vissiin piristävää vaihtelua muidenkin mielestä! Nyt mulla vaan jäi pieneen mieleen sellainen, että jos joskus värjäis latvat vaaleanpunaisella vähän pidemmäksikin aikaa, kun vaan yhdeksi illaksi.. hah!pink2 pink pink3 Ruuaksi haettiin lihatiskistä naudan sisäfilettä, maustettiin se hyvin ja paistettiin mediumiksi. Kaveriksi lihalle tein mausteisia lohkoperunoita (maustamiseen kävi erinomaisesti Meiran perunakuorrute) ja raikkautta ateriaan toi halloumi-salaatti. Lihan kanssa vielä hyvää punaviiniä ja täydellinen illallinen on taattu! Mä en ole aiemmin pitänyt punaviinistä ollenkaan, mutta lähiaikoina olen oppinut sitä pienissä määrin juomaan. Nimenomaan näin ruuan kanssa se on hyvä, ei se muuten iske muhun ollenkaan. Puhuttiin poikaystävän kanssa, että täytyy ehdottomasti kokata yhdessä enemmän tällaisia kunnollisia illallisia, oli tosi ihana istua rauhassa pöytään yhteisen ruuanlaiton jälkeen. Jälkiruuaksi herkuteltiin vielä sillä videolla mainitsemallani pätkis-juustokakulla, josta tuli mielettömän hyvää! Mun täytyy alkaa leipomaan juustokakkuja useammin, kun ne on niin älyttömän helppoja valmistaa. Mikä on teidän lemppari juustokakku, löytyiskö hyviä reseptejä jakoon? pink4 Ruuan jälkeen nappasin lahjajuomat sekä muut kimpsut ja kampsut mukaan ja suuntasin kaverin synttäreitä viettämään. Oli ihan älyttömän hauska ilta ja sankari oli kehittänyt illan ratoksi vaikka mitä erilaisia leikkejä, jotka oli super hauskoja! Pitäisi enemmän panostaa siihen, että juhlissa olisi kunnollista ohjelmaa, tulee heti enemmän yhteishenkeä. Sieltä lähdettiin Helsinkiin Molly Malone'siin, jossa mä taisin viihtyä vaan reilun puoli tuntia, kunnes kadotin kaikki kaverit ja lähdin bussilla kotiin. Tajusin taas, etten enää viihdy baareissa, kotibileet kunniaan! :-D

Onnistunut ystävänpäivä täällä päin, miten teidän päivä sujui - vietittekö sitä erikoisissa merkeissä vai onko se yksi päivä muiden joukossa?

9 kommenttia:

  1. Moi! Kysyisin tosta hiusliidusta, että tahraako toi sit vaatteita tms et irtoaako helposti hiuksesta? Ja lähteekö yhellä pesulla pois? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Mua neuvottiin suihkuttamaan hiuslakkaa liidun laittamisen jälkeen ja laitoinkin sitä tosi paljon, mutta kyllä sitä väriä jonkun verran irtosi esim mun pikkulaukun olkahihnaan. Mut en usko että häiritsee ellei kuitenkaan vaaleeta paitaa pistä, musta on aina varma :-) Ja lähti 90% pois ekassa pesussa, ihan haaleesti näkyy vielä väriä paikoittain :)!

      Poista
  2. Lähteekö vaatteista kuitenki ihan pesussa ettei mitää pysyviä tahroja jää? :D tää vaikuttaa hyvältä vaihtoehdolta vapputukkaa ajatellen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En osaa sanoa kun en ainakaan huomannut että omaan paitaan olis jäänyt mitään ja laukkuakaan en ole kerennyt vielä pestä :D Mutta uskoisin et lähtee pesussa kun hiuksistakin lähti suht helposti :)

      Poista
    2. En osaa sanoa kun en ainakaan huomannut että omaan paitaan olis jäänyt mitään ja laukkuakaan en ole kerennyt vielä pestä :D Mutta uskoisin et lähtee pesussa kun hiuksistakin lähti suht helposti :)

      Poista
  3. Tuohon kaikki tai ei mitään -juttuun: Mulla oli ennen sama asia! Aloitin monta kertaa liikunnan ja terveellisen elämän, mut sit ikään kuin tuli burn out eikä enää voinut vähempää kiinnostaa. En tiedä mikä naksahti, kun nykyään se tulee ihan luonnostaan.. Liikunnasta on tullut osa rutiinia ja lautaselle päätyvä ruokakin on terveellisempää ja ei tule niin usein napsittua nameja tai muuta. Mulle paras ratkasu on se, että käyn viikolla kolmesti salilla aina samoina päivinä ja sit jumppia päälle. Tälleen onnistun suunnitteleen muunkin elämän paremmin ja huomaan olevani jotenkin paljon tasapainoisempi. :D Ehkä itellä huomannu sen että täytyy sallia itelleen ne virheet ja herkut välillä, koska en mä kiukkusena kyllä mitään selleriä halua mutustaa vaan juurikin sitä suklaata. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näinhän se menee! Vaikka itsellänikin terveellinen ruoka on rutiini arkipäivissä ja mielellään syönkin sitä huonon ruuan sijasta, niin silti välillä kun ei pääse liikkumaan niin tulee sellanen ihan sama olo ja tavallaan muuttaa onat tottumukset ihan päälaelleen:-D toisaalta tiedän tän aina jatkuvan vaan pari päivää koska sen jälkeen mun on pakko päästä takaisin omiin rutiineihin! Eli sallin sen itselleni, mutta olisi kiva pitää sellainen kultainen keskitie :-D Tulipa kilometrivastaus..

      Poista
  4. Onpas ihana idea toi hiusliitu! Näyttää tosi kivalta :) täytyy itsekin kokeilla. Mulle ystävänpäivä on pitkälti vaan päivä muiden joukossa, koska poikaystävää se ei innosta ja kaikki kaverini taas viettävät sen päivän poikaystäviensä kanssa :D taisin tämän ystävänpäivän viettää kotona Netflixistä Frendejä katsellen.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, mä tykästyin kans kovasti! Mutta hei sunkin ystävänpäivä kuulostaa kivalta, koska eihän sen välttämättä tarvi mitään ihmeellistä sisältääkään :-)!

      Poista