maanantai 25. toukokuuta 2015

Brunssit ovat elämän suola

..Näinhän se on, ainakin jos multa kysytään.

Olen aina rakastanut brunsseja. Olen myös aina rakastanut ruokaa ja brunssit=paljon ruokaa=mun juttu. Ei oo vaikee yhtälö! Brunssit tarkoittaa myös aina sitä, että pääsee istahtamaan rauhassa kiireen keskellä ja nauttimaan hyvässä seurassa.

Eilen käytiin testaamassa Ruplassa pidettävä Saran ja Ellin Brunssi. Rupla on ihanan persoonallinen kahvila/taidenäyttely/vaate- ja superfoodliike/vaikkamitämuuta. Siellä oli ihana istuskella, katsella uusia ihmisiä ja tutustua muutamaan sellaiseen, kuunnella hyvää musiikkia ruokaillessa ja päästiinpähän katsomaan belly dance- esitystä kesken syömisten! Oli niin hyvä fiilis ja oikeen sellainen tiedättekö, onnellinen. hesari7hesari3hesari4hesari6 Mitä sitten ruokaan tulee.. Aivan älyttömän hyvää, maukasta ja kekseliästä. Tutuista aineista oli tehty esimerkiksi kesäkurpitsa-porkkanapastaa tomaattikastikkeessa, avokadot ja perunat oli yhdistetty samaan salaattiin ja perinteinen leipä oli korvattu omatekoisella gluteenittomalla täysjyväleivällä. Näiden lisäksi oli hedelmiä, raakakorvapuustia, brownieta, hummusta... Tämä oli tähänastisista brunsseista (no eipä hirveästi ole vertailukohteita kun oon vaan siellä Fazerilla ravannut) erikoisin ja samalla eniten mun makuun. Ruokaa oli juuri riittävästi ja jälkiruokien jälkeen olo oli sellainen, ettei enää napa vedä. Maistoin myös ensimmäistä kertaa inkivääriteetä, se oli hauskan makuista!hesari2hesari1hesari Brunsseiluvaatetus koostui mun uudesta lempparimekosta, jonka ostin viime viikolla Gina Tricotista. Sen lisäksi hennesin ruutupaita (mä oon näin pitkään vältellyt tätä ruutupaita vyötäisillä- muoti-ilmiötä mut nyt en enää pystynyt välttämään..), Vansit, kirpparilta löydetty reppu ja Vilan nahkatakki. Mä tykkäsin kauheesti, koska mulla on aina muuten housut jalassa. Pitäis ostaa enemmän mekkoja niin sais vaihtelua vaatetukseen!

Brunssin jälkeen mun piti suunnata töihin, mutta se ei haitannut kun oli masu täynnä hyvää ruokaa. Seuravaaksi haluan testata Sandron paljon hehkutetun brunssin ja monta muuta. Saa ehdottaa hyviä mestoja! Jotenkin on nyt tullu liikaa käytyä siellä Fazerilla ja kaipaan uusia tuulia. Fazu era is over..

Löytyykö sieltä innokkaita brunsseilla kävijöitä? Miltäs tämä brunssi näyttää teidän mielestä? :-)

4 kommenttia:

  1. Onpa ihana asu! Tosi "basic", mutta toi punainen antaa ihanan raikkaan ja mielenkiintoisen säväyksen. Myös tää Ruplan brunssi alkoi kiinnostaa, saattaisin kaikkine ruokarajotteineni jopa löytää tuolta syötävää. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, tykkään itse kans kovasti! Ja hei suosittelen lämpimästi, varmasti löytyy sullekin syötävää:)

      Poista
  2. Brunssi näyttää aivan mahtavalta (niin kuin ne yleensä tuppaa näyttämään) :3 ja ihana asu sulla! ♥

    VastaaPoista
  3. Eii vitsi miten hyvältä näyttää! Sekä ruoka että koko paikka :) Pakko kyllä käydä testaamassa, ja Sandron brunssi kans :--) Nälkähän tässä tulee !

    VastaaPoista