perjantai 29. toukokuuta 2015

Yksi elämäni onnellisimpia päiviä

Tsau! Tänään ja huomenna juhlitaan taas kerran valmistujaisia ja mun oli pakko alkaa selailemaan omia kuva-arkistojani ja heittää pienet muistelot tästä ihanasta päivästä tännekin. Muistan oman valmistujaispäiväni kuin eilisen, vaikka siitä onkin jo kaksi vuotta. Juhlia oli valmisteltu viikko tolkulla ja itse jätin viimeisimmiksi hankinnoiksi mekon ja kengät (fiksu veto). Pari päivää ennen juhlia mekko saapui Nellyltä ja onneksi löysin sopivat kengätkin matkaan. Olisihan sitä hieman viisaampi voinut olla, mutta näillä mentiin tällä kertaa!

Koko kevät oli ollut yhtä hulinaa - ylioppilaskirjoitukset ja niiden tuottama stressi oli jo ihan oma osa-alueensa ja sen lisäksi aloitin työt uudessa työpaikassa ja sielläkin riitti paljon uutta opittavaa. Varmaan senkin takia tämä päivä tuli niin nopeasti, kun en juuri ehtinyt sitä missään vaiheessa odottelemaan.
yoo1 Muistan olleeni tänä päivänä hurjan onnellinen. Niin onnellinen elämästä, etten tähän hätään keksi mitään vastaavaa fiilistä (Ilosaarirockin viimekesäinen elämänmakuinen keikkateltta tulee hyvänä kakkosena). Kun ympärillä oli kaikki rakkaat, tarjolla oli paljon hyvää ruokaa ja juotavaa, kesä oli alkanut ja hellepäivä sattui sopivasti kohdalle. Kaikista tärkein elementti oli kuitenkin se, että tiesin onnistuneeni. Olin pääosin tyytyväinen kirjoittamiini aineisiin (matematiikka, äidinkieli, terveystieto, psykologia ja englanti) ja pystyin olemaan ylpeä itsestäni. Ei menty rimaa hipoen läpi vaan parhaani yritin jokaisen aineen kohdalla. Älkää käsittäkö kuitenkaan väärin, mitään laudatureita ei kuitenkaan tullut, mutta tulokset vastasivat omaa tasoani kussakin aineessa.yoo2 Juhlat oli aivan mielettömät - väkeä saapui ripotellen paikalle, vaihdoin pitkästä aikaa kuulumisia harvemmin nähtyjen sukulaisten kanssa, sain upeita lahjoja, nauroin paljon, join skumppaa lasin jos kuudennenkin ja nautin. Mä nautin siitä, että nyt mä oon vihdoin saavuttanut jotain mun elämässä. Jälkeen päin sitä on sitten tajunnut, että tää tais olla se helpoin elämän virstanpylväs haha.. yoo3 Kun vieraat olivat lähteneet, oli aika vaihtaa päälle rennompi mekko ja lähteä skumppapullo kainalossa illan viettoon. Mun suurin osa kavereista pääsi ylioppilaaksi samana päivänä, jolloin seuran puutetta ei ollut. Koulukaverit lähti Helsingin yöhön, mutta mä päätin onnekseni jäädä Vantaan hotellille bilettämään. Kuulin jälkeen päin (niin kuin arvata saattaa), että Helsingin baarijonot oli jotain tähtitieteellistä ja moni lähtikin jo aikaisin kotiin hermot menetettyään. Me puolestaan vietettiin super hauska ilta tanssien ja laulaen, monen moneen tuttuun törmäten ja uusia kokemuksia hankkien. Super! Tämmöisiä iltoja lisää, kiitos.yoo4 Päivä oli 100% onnistunut aamusta iltaan ja käteen jäi kourallinen hyviä muistoja, joita en koskaan tule unohtamaan. Tämä päivä oli hyvä startti uudenlaiselle elämälle, välivuoden viettämiselle, itsensä tutkiskelulle ja paljon muulle. Tässä sitä ollaan nyt kaksi vuotta vanhempana, omilleen muuttaneena, uuden koulun aloittaneena ja uusia muutoksia pohdiskelevana. Tää on nyt enemmän kuin jees.

Kaikki valmistuvat NAUTTIKAA päivästänne joka on once in a lifetime- kokemus! Syökää paljon, juokaa hyviä juomia, nauttikaa läheistenne seurasta ja nauttikaa elämästä. Älkää stressatko liikaa sitä, kaadutteko korkkareillanne kun haette todistuksen (niin kuin allekirjoittanut) tai että ruokaa olisi liian vähän vieraita varten. Kaikki menee hyvin! Ja jos et valmistu nyt ja pääset silti juhliin, niin noudata lähes samaa kaavaa. Let's celebrate!

2 kommenttia:

  1. Aivan huippu postaus tähän aamuun! <3 Istun tässä koneen ääressä aamupuuroa syöden ja muutaman tunnin päästä saankin todistuksen käteen ja lakin päähän. Fiilis on epätodellinen, mutta ihan paras ja tän lukeminen todella toi lisää hymyä huulille tulevaa päivää oottaessa :) Kiitos Kata ja ihanaa viikonloppua sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ja hurjasti onnea sulle! Nauti päivästä, se on ainutlaatuinen <3

      Poista