maanantai 8. kesäkuuta 2015

Mitä kaikkea on tullut shoppailtua?

Haii! Kuluvan kahden kuukauden aikana olen tehnyt kivoja vaatelöytöjä niin kaupoista kuin kirppareiltakin. Harvemmin sitä kuitenkin tulee esiteltyä ostoksia täällä, ellei sitten asujen yhteydessä tule esille. Tänään kuitenkin päätin pitkästä aikaa kuvata kaikki ostokset kameraan ja näin ollen pääsette tekin vähän kärryille mun kivoista löydöistä. Kertokaahan sitten mitä yleensä pidätte tämmöisistä ostosten esittelyistä, yes or no?ostos8ostos9 Eilen käytiin Aleksis Kiven Kadun kirpputorilla ja tein huippulöydön - löysin kahdella eurolla tämän Ralph Laurenin 100% puuvillaisen 'farkku'paidan. Se on miesten kapeaa mallia, eli mulle just kiva tollainen rento, mutta ei liian iso. Mulla on ollut vastaavanlainen hennesin paita, mutta se on kokoa liian pieni ja se on revennyt käsivarsista sen takia.. Eli tämä oli enemmän kuin tervetullut vaatekaappiini! Päässä hengaavan huivin olen ostanu New Yorkerista viimeisimmällä Viron reissulla. ostos5ostos6 Olen nyt kevään aikana kuumeisesti etsiskellyt itselleni pirteän värisiä treenihousuja, kun aiemmat yksilöt ovat väreiltään mustan ja harmaan eri sävyjä.. Homma oli yllättävän haastavaa, nimittäin halusin jotkut laadukkaat, kokopitkät, eikä liian paksuja. Suurin osa oli huonoa mallia, loppuivat pituudeltaan jo reilusti ennen nilkkoja tai jotain muuta harmillista. Lopulta löysin nämä villit yksilöt Björn Borgilta ja ihastuin heti niiden materiaaliin. Se on mukavaa ja hengittävää, mutta aika napakkaa. Menee hetki, että housut muotoutuvat jalkaan, ainakin mulla. Olenkin nyt yrittänyt käyttää näitä mahdollisimman paljon, että näistä tulisi mahdollisimman mukavat. Älkää ymmärtäkö väärin - nää on tietysti jo tosi mukavat, mutta esimerkiksi vyötärönseutu on niin napakka, että pieni jousto on tervetullutta :-D Musta nää on super villit ja aluksi arastinkin näitä hieman. Myyjän kanssa kuitenkin päädyttiin siihen, että kyllähän nyt treenatessa saakin näyttää villiltä! ostos7 Tämä rennon mallinen, siskon mukaan 'mummopaita', löytyi myös eiliseltä kirpputorilta parilla eurolla. Ihastuin tähän ensisilmäyksellä, vaikka onkin kovin simppeli! Välillä yksinkertaisuus onkin parasta. ostos3 Olen kevään aikana ihaillut näitä kaikkia hullukuosisia leveälahkeisia housuja, mutten ole koskaan tosissani harkinnut sellaisten ostamista. Eräänä päivänä Gina Tricotissa ollessani uskalsin kuitenkin kokeilla näitä jalkaani ja ihastuin ensisilmäyksellä. Ne on niin kreisit, mutta silti niin siistit! Nousi muuten ihan lempparihousuiksi kertaheitolla, ovat niin mukavat jalassa, että tekisi mieli pitää niitä koko ajan. Olen pyrkinyt rikkomaan reviirejäni pukeutumisen suhteen, sillä haluan kokea enemmän vaihtelua. Musta tää on aika hyvä saavutus mulle! Sisko nauroi silmät päästään näille kun näki ekaa kertaa mun jalassa, vissiin just siksi ettei nää ole ollenkaan mulle tyypilliset. Hyvä, koska sehän se pointti onkin hah!
ostos1
Tämä ihana paita löytyi Bik Bokin alennusrekistä muutama päivä sitten. Kannattaa käydä tsekkaamassa, kaikissa liikkeissä taitaa olla hyvät alet! En ole varma kuuluuko tätä pitää ylemmällä vai alemmalla tyylillä, mutta mä päätin että voin pitää sitä kummin päin tahansa. Ihana kesähuljupaita!ostos ostos2 Tämä kesähame löytyi myös New Yorkerista Viron reissulla. En malta odottaa, että pääsisin käyttämään tätä lämpiminä kesäiltoina! Olen niin kyllästynyt housuihin, että mielelläni vaihtaisin vaatetusta shortseihin, mekkoihin ja hameisiin.. Sitä siis odotellessa.

Miltäs näyttää ostokset? Mulla ainakin tulee aina keväällä innostus uudistaa vaatekaappia ja tänä keväänä olenkin ihan hyvin onnistunut siinä. Kesällä jaksaa panostaa pukeutumiseen ihan eri tavalla kuin talvella ja itse haluan ottaa siitä kaiken ilon irti!

Palataan taas, heippa ihana!

8 kommenttia:

  1. Ihania löytöjä! Varsinkin tuo "mummo" paita :) oon koittanut kans piristää mun vaatekaappia kirkkailla väreillä ja kuoseilla mut jotenkin vielä arastelen, tuttu ja turvallinen on vaan niin helppo :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! No niinhän se menee, itse olen myös sellainen turvallinen pukeutuja, joka ei hirveesti pta riskejä.. Mutta vaihtelu kyllä virkistää aina:)!

      Poista
  2. Tykkäsin tosi paljon! Omat ehdottomat lempparit blogeissa on juuri nää ostospostausten esittelyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, super kiva kuulla! Itse kun en ole aiemmin hirveästi tehnyt näitä, niin on kiva kuulla mitä siellä puolella ruutua tykätään:)

      Poista
  3. Ostospostaukset on kivoja! Kuvatkin ovat tosi kivoja, ei mitään perus ostosmakaalattialla-kuvia. :-D Ihania löytöjä olet tehnyt <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! Ajattelinkin että on kivempi kuvata ostokset päällä henkarissa tai lattialla roikkumisen sijasta :-D

      Poista
  4. Tykkään kans näistä ostosten esittelyistä! Ja sun blogi on ihan paras, kun se on niin lifestyle-painotteinen ja monipuolinen :) ja hauskat noi ginan housut, odotan innolla asukuvia niiden kanssa :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et tiedäkään, kuinka kiva on lukea tällaisia kommentteja, kiitos kovasti <3 Merkitsee mulle todella paljon! Mäkin odotan innolla, että keksin yhdistää ne jotenkin kivasti haha :-D!

      Poista