lauantai 26. maaliskuuta 2016

HOW TO: RAW CAKE (video)

Moi! Olen usein puhunut siitä, kuinka raakakakkujen tekeminen on oikeasti super helppoa. Montaa kaveriakin olen koittanut rohkaista tekemään kakkuja, sillä mielestäni ne ovat paljon nopeampia ja helpompia tehdä kuin perinteiset kakut. Alla olevalla videolla hieman havainnollistan teille sitä, kuinka helppoa ja nopeaa raakakakun tekeminen voi olla.

Tässä videolla leivon todella todella simppelin hedelmäisen ja marjaisan kakun, joka ei valitettavasti onnistunut ihan täydellisesti, kun käytin liikaa tuota kauramaitoa kun olin unohtanut ostaa sen tilalle kookoskermaa.. No mutta onneksi tässä ei ole pointtina esitellä reseptiä vaan itse tekoprosessia, hah.

Muistakaa vaihtaa laatu HD:lle, niin on kivempi katsella :-)

Kertokaahan ihmeessä mitä piditte videosta tällä kertaa! Kuulisin mielelläni toiveita videoiden ja postausten suhteen, mikäli sikäli sellaisia löytyy.

Pus! <3

3 kommenttia:

 1. Ihana video! :D Hei mikä toi on toi eka laite ja mistä ja mitä häh tarviin niiin tollasen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ihana! Se on siis vaan sauvasekoitin, Cals Ohlsonilta ostettu! Siinä tuli mukana tollanen lisäosa jolla on helppo murskata vähä kaikenlaista :)

   Poista
  2. Oo se on siis juuri se mitä katoinkin! :) Mietin vaan sillon että kestääkö se pähkinää ja muuta ollenkaan niin jäi kauppaan mutta aika näppärälle näyttää!

   Poista