keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Kirpparivelhona liikenteessä

_MG_6125 _MG_6097 _MG_6074 _MG_6018_MG_6060 _MG_6096 _MG_6129
Harvemmin tän blogin puolella näkyy mitään tyylijuttuja, mutta nyt on pakko tehdä pieni poikkeus sääntöön. Nimittäin katsokaa tätä mun ihanan outoa bomberia, jonka löysin kirpputorilta pari viikkoa sitten! Siis.. kuinka magee avaruus/velhovibat antava luomus se onkaan? Löysin tämän lisäksi vielä tekonahkalegginsit sekä mom jeansit samalla reissulla - olinkin jo unohtanut kuinka rakastan kirppareita. Tämäkin bomber oli vain vaivaiset viisi euroa ja se on jo pongahtanut yhdeksi lempivaatteistani.

Millä kirppareilla te pääkaupunkiseutulaiset käytte? Musta tuntuu, että nykypäivänä on hirveän huonosti sellaisia hyviä kirppareita (edelleen kaihoisasti Valtterin kirpputoria muistellen). Itse tykkään Tapiolan Toinen Kierros -nimisestä mestasta, vaikkakin aika harvoin sieltäkään mitään helmiä löytyy. Kaivarin Kanuuna on iso ja valikoimaltaan kattava, mutta myytävät tuotteet huitelee aika huimissa hinnoissa. Oikeastaan kaikista parhaita on kirpparit kesäisin, esimerkiksi erilaiset ilmaiset puistokirpparit sekä kierrätystapahtumat ja Hietsun kirppis. Oi kesä, tule jo!

kuvat: Liisa Kivi

6 kommenttia:

 1. Vinkkinä et Valtterin paikalle avautui vähän aikaa sitten Bruno kirppis, ja niillä on nyt pääsiäisenä kolmen päivän kirppis tulossa! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siellä oon kerran käynyt ja silloin oli tosi vähän myyjiä :( Täytynee käydä tsekkaamassa uudestaan jos olis parempi tuuri! :)

   Poista
 2. Katoin jo sun aiemmin postaamastasi videosta tota bomberia, et kuin siisti! Ei oo monella samanlaista :) Ja kirpparivinkkeinä vois sanoa (niinkun Kiira jo mainittikin) Brunon, Kattilahallin kirppiksen viikonloppuisin (aina kaikkee kivaa tavaraa, mut törkee ihmisryysis) ja Vallilan Stoori Sturenkadulla on kiva itsepalvelukirppis, josta usein tulee tehtyä löytöjä. Sitten Kustaankadulla Kalliossa on Frida Marina, josta myös joskus tärppää. Siellä on erikseen vintage -puoli ja sitten ihan "kirppis-kirppis" itsepalvelumeiningillä. Ja joo, Siivouspäivä ja Hietsu, parasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja oon samaa mieltä, tykkään tosta kun se on niin erikoinen :) Hei kiitos paljon vinkeistä! Stoorista olinkin aiemmin jo kuullut, mutta oli jo unohtunut tässä ajan kuluessa. ja oi Kattilahallin kirppis, niin ihana, mutta aina niin hullun täynnä ;-( KIITOS vinkeistä <3

   Poista
 3. Aaaa miten upea löytö! Ite tykkään kans eniten kesäisistä puistokirppiksistä ja erilaisista tapahtumista. Itsepalvelukirppiksistä käyn epäsäännöllisen säännöllisesti Kalliossa Frida Marinassa ja jo mainitussa Kaivarin Kanuunassa. Myös UFFilta ja Fidasta oon tehnyt hyviä löytöjä, esim: http://www.lily.fi/blogit/hanna-maria/nahkatakkikelit-ja-pari-puistokirppisvinkkia ja http://www.lily.fi/blogit/hanna-maria/marimekko-flapper-coat-ja-muita-loytoja

  Kiva bongaus tää sun blogi, jään seurailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sanos muuta, kiitos! Frida Marinassa en ookaan käyny, täytyy sekin testata. Uffia mä en halua tukea kauheesti, kun niillä on hinnat nousseet ihan älyttömiksi ja usein on kaukana kirppishinnoista.. Fida on vielä jees, siellä käyn aina silloin tällöin :-)

   Kiva kuulla, kiitos paljon ja tervetuloa seurailemaan!

   Poista