maanantai 9. toukokuuta 2016

Muistutus kaikille ihanille (eli just sulle)

Hei murut.

Mä uskon, että mä olen oppinut tässä elämän aikana nyt todella upeen asian, joka vaikuttaa mun jokapäiväiseen elämään. Ja tulin sen kertomaan tänne siksi, että mun mielestä kaikkien teidänkin kannattais muistaa sen noudattaminen. Okei, kuunnelkaahan.
Kukaan ei naura sulle, jos et jaksa mennä pitkän päivän jälkeen lenkille. Se on enemmänkin vaan inhimillistä.

Kukaan ei vaadi sulta, että kaiken urheilun pitäisi olla äärimmäistä keuhkot pihalle -liikuntaa.

Mikään asia tässä maailmassa ei ole sen tärkeempi ku sun oma fiilis kaikesta - tee jos teet ja älä tee jos ei tee yhtään mieli. 

Selvennys edelliseen: Jos haluat mieluummin hakea purkin jäätelöä salille menemisen sijasta, mun mielestä sun pitäisi tehdä se. Ja muista valita just sitä kaikista parasta ja ihanimman makuista jädeä. Ei ehkä joka päivä, mutta ainakin silloin tällöin. Aina tulee uusi päivä ja aina tulee uudet mahdollisuudet treenata. 

Kukaan ei laske sun juoksemia kilometrejä tai juoksunopeutta. Sä voit pysähtyä kesken lenkin, hengittää muutaman kerran sisään ja ulos että rintakipu helpottaisi, heittää muutamat tanssit tai askelkyykkyhypyt ja sitten voit jatkaa matkaa kävellen, juosten tai moonwalkia tehden - you name it!
Sun ei ole pakko laskea kilometrejä tai kaloreita - saat sen toki tehdä, mutta se ei määritä sun treeniä. Enemmän sitä määrittää sun fiilis sen aikana ja sen jälkeen. Voit tuntea ittes maailman vahvimmaksi tyypiksi, vaikka urheilusuoritus olisikin ollut kevyehkö iltalenkki kaverin kanssa tai jos olet tehnyt pari spurttia juostessasi bussiin aamulla. 

Sä voit oikeasti pitää hauskaa treenatessasi. Pistä parhaan fiiliksen musiikit soimaan ja tanssahtele sen tahtiin. Kyllä, tee se vaikka sulla olisikin yleisöä!

Kilpaile itseäsi, älä muita vastaan (ellei tilanteesi oikeasti vaadi kilpailemista).


Kuvat: Ella Elers
Muokkaus: Minä


Ja mikä tärkeintä: tee sitä mistä sä nautit. Tee sitä, mistä sulla tulee kylmät väreet kerta toisensa jälkeen, sitä jota haluat fiilistellä aina kerta toisensa jälkeen.

Ja teille, ketkä ette ole vielä löytäneet sitä omaa juttua: kyllä tekin sen vielä löydätte! Kokeilkaa rohkeasti uusia juttuja (tsek Sportsetter -appi) ja kyllä se oma juttu varmasti pikkuhiljaa lähtee hahmottumaan. Vaikka sitten baby stepsien kautta, hitaasti ja varmasti - mä oon varma että tekin löydätte sen ennen pitkää! 

Nautitaan ja hymyillään, oltiin me sitten kävelylenkillä tai vetämässä tappotreeniä - ainakin mä aion tehdä niin!

8 kommenttia:

 1. Siis Kata, sulla on niin sana hallussa. Ja kamera. Ja kameran edessä oleminen. Oot upea mimmi, luen sun juttuja aina ihan kylmillä väreillä! Toivon hurjasti että pian asun myös siellä Helsingissä ja päästäis tutustumaan enemmän :-)xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Siiri!! Mulla tuli kyllä niin hymy nyt huulille, samat sanat kuule sulle! Ja sovitaan joku kerta että nähdään - oli se sitten täällä tai siellä sun luona :--) Pus <3

   Poista
 2. Hyvin kirjotettu teksti ja ennen kaikkea tosi tärkeä sisältö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Terhi! Oon sisällöstä samaa mieltä :-)

   Poista
 3. Hyviä ajatuksia ja niin totta! :)

  VastaaPoista
 4. niiin ihana teksti ja niiiiiiin totta! siis oikeasti, kun on armollinen itselle niin kaikki sujuu paremmin. mulla oli kauan "pakko" mennä lenkille, "pakko" tarkkailla mitä suuhun laittaa, "pakko pakko pakko". siinä sitten katosi liikkumisen ilo. mutta kun lopetin itseni ainaisen pakottamisen, kaikki alkoi sujumaan paremmin ja löysin liikkumisen ilon uudestaan! :-)

  VastaaPoista
 5. Sulla on ihana tyyli kirjoittaa, tykkään hirmuisesti ja oonkin tässä lueskellut jo monta postausta ! :) Pakko liittyä lukijaksi kun näin ihanan löydöksen tein<3

  - Pauliina / allthelittleroyals.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Voi mikä ihana postaus! Tää oli niin ihana postaus ja en oikein keksi muuta kommentoitavaa kuin: <3<3<3
  Nää kaikki asiat on niin totta ja välillä vaan toivoo, kuinka kaikki ihmiset muistaisivat tämän. Onneksi olen sen itse tajunnut, elämä on parasta juuri näin :)

  VastaaPoista