maanantai 13. kesäkuuta 2016

Kroatian fiilistelyä

Moi, tiedättekö mikä on ihan parasta? Spontaanius. Olimme alunperin lähdössä Joannan kanssa kahdestaan Kroatiaan ja saimme uuden matkaseuralaisen PING Helsingin yhteydessä, kun Aino innostui liittymään mukaan jengiin. Parin päivän päästä neidillä olikin jo lentoliput taskussa ja kolmen koplana alettiin suunnittelemaan majoituksia ja niin edelleen. 

Perjantai-iltana laitoin snäppiin (@katasti) videota erilaisista majoitusvaihtoehdoista, joita oltiin tyttöjen kanssa tsekkailtu ja Anni laittoi mulle hetken päästä viestiä, että mitämitä, mikä reissu ja millon hääh?! Oli kovasti kiinnostunut Kroatiasta ja sinne pääsemisestä. Sanoin hänellekin, että mukaan vaan jos kynnelle vaan kykenee ja sattumalta ajankohta tälle reissulle näytti hänen kalenterissaan tyhjältä. Ei tainnut mennä puoltakaan tuntia, kun sain viestiä, että lennot on ostettu. Ihan mahtavaa toimintaa, tällaisesta spontaaniudesta tulee kyllä niin hyvä fiilis!
Kuvat on otettu Canon Powershot D30 -kameralla

Ollaan tällä hetkellä hyvinkin fiiliksissä tästä alle kuukauden päästä koittavasta reissusta. Mä en ole koskaan ollut tyttöporukalla missään ja innolla sekä hieman jännityksellä (:D) odotan mitä tuleva pitää sisällään. Saimme nyt varattua majoitukset Hvarin saarelle (kolme yötä) ja Splitiin (neljä yötä) ja olikin jo korkea aika hoitaa tuo homma - meinasivat kaikki kivat kämpät olla jo AirBnb:n kautta varattuja! Hvarissa meitä odottaa keskellä oliivitarhoja sijaitseva talo, jonka pihalla on tilaa treenata, syödä aamupalaa, juoda viiniä auringon laskiessa, uida isossa uima-altaassa ja vaikka mitä. Splitin keskustastakin löydettiin tosi kiva asunto, jossa on oma piha ja mahdollisuus olla ulkona. Mulle olikin tosi tärkeää, että ainakin toisessa majoituksista olisi mahdollisuus kattaa aamupala ulos ja nauttia auringosta myös omalla kämpällä. Mä oon jo ihan laittoman innoissani noista majoituksista, meillä kävi tosi hyvä tuuri molempien kanssa!

Suunnitelmissa olisi käydä tsekkaamassa Krkan luonnonpuisto, mennä lautalla saarihyppelylle ja siinä samalla vierailla dubrovnikissa ja vuokrata skoottelit Hvarissa saaren tutkailua helpottamiseksi. Mutta jos teillä on jotain hyviä vinkkejä näitä kohteita silmällä pitäen niin kertokaa ihmeessä! Musta on niin ihanaa suunnitella ajoissa mitä kaikkea voitaisiin puuhailla, eli vaikka oonkin tosi ajoissa niin älkää siitä hämääntykö heh :-D

Ihanaa viikkoa kaikille, toivotaan että saadaan nauttia hyvistä ilmoista viime viikon sateiden ja 'myrskyjen' jälkeen!

4 kommenttia:

 1. Oioi. Mua ottaa ihan vatsasta näitä kuvia katellessa. Ihan mahti reissu teillä tulossa <3

  VastaaPoista
 2. Millo lähette? Me lähetää su reilaa kaverin kanssa ja käydää myöski kroatias <3 krka kansallispuisto on pakko nähä kyl! Ihanaa reissua teille 8)

  VastaaPoista
 3. En malta oottaa tätä reissua!!!!!<3__<3

  VastaaPoista
 4. aaa kroatia on niin ihana paikka!! Ja hyvä valinta että ootte hvarilla myös yötä, me oltiin viime vuonna vaan spilitissä yötä ja just miettiii että ois ollu parempi olla noin niinkuin te oott!:) Krkan luonnon puistoon kannattaa mennä niin ihanaa uida siinä vesiputouksen alla!!:) Siellä kannattaa tosin varautua siellä ei ainakaan viimevuonna ollu kuin yksi pikku rafla, mistä ei saanu oikein mitää ruokaa niin kannattaa eväitä ottaa mukaan jos siellä päivän viettää!:D

  VastaaPoista