maanantai 11. heinäkuuta 2016

Autoretki Hvarin saarella

Huomenta maailma! Eilen me lähdettiin vuokraamaan skoottereita, joilla oltaisiin päästy kiertelemään ympäriinsä Hvarin saarella. Vuokraamoon saapuessamme näimme erään hauskan näköisen auton ja pohdimme ääneen, että olisi aika läppä jos vuokrattaisiinkin auto skoottereiden sijaan. Idea saikin tuulta alleen ja koska tämä meidän pieni rämä auto oli saman hintainen kuin kahden skootterin vuokraaminen, valittiin tietenkin auto, jolla pääsi vaivattomammin eteenpäin.

Oli ihan mieletön fiilis huristella kivisiä, pieniä ja mutkaisia teitä pitkin samalla, kun vierestä avautuu mitä uskomattomampia näkymiä alas laaksoon tai merelle. Pysähdeltiin parissa paikassa ottamaan kuvia ja lopulta päädyttiin Stari Grad -nimiseen pieneen kylään, jossa käytiin syömässä sekä hedelmäostoksilla. Sieltä jatkoimme vielä jahtaamaan auringonlaskua ja päädyimme mitä upeimmalle rannalle (joka taisi olla yksityinen, hups) kuvailemaan ja pulahtamaan kirkkaassa vedessä. Kun kirjoitan tätä tekstiä, mietin että mitä hittoa, onko tää oikeesti nyt just mun elämää. Huh.
ensimmäinen kuva: Joanna Suomalainen

Meidän ryhmä rämä on kyllä niin huippu! Eilenkin räkätettiin niin paljon (ja kovaa) mm. meidän autolle, kun sen ratti oli niin jäykkä että sen kääntäminen kävi treenistä, vaihteet mitä ihmeellisimmän vivun takana ja välillä kyyti oli niin rämisevää, että meinasi mennä hedelmät väärään kurkkuun. Musta on niin ihanaa olla spontaanien tyyppien kanssa reissussa, kun ei koskaan tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu. Love my girls!

Tänään olisi luvassa paikanvaihdos, eli jätetään taaksemme tämä kaunis oliivitarha ja suunnataan Splitin vanhaan kaupunkiin seuraavaan asuntoon. Ennen sitä luvassa on aamiaisen syömistä viihtyisän oloisessa rantakahvilassa sekä uima-altaalla loikoilua. Täytyy ottaa vielä kaikki irti tuosta omasta altaasta, sillä sellaista ei ole enää jatkossa luvassa.

Muistakaa seurata meidän matkaa snäpissä @katasti, päivitän sitä tiuhaan tahtiin!

Palataan taas, pusi pusi xx

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia <3 perjantaina lähtö kans aah cant wait!

  VastaaPoista
 2. Voitko selittää miks tollasia topless nykymuija kuvia otetaan XDDD "ootas kun mä riisun itteni ja sit näytän tissit nii ota sä takaa kuva" nää muut kuvat on kyl kivoja xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah! No miksi ei? Meiän mielestä se oli hauskaa ja ei meille toplessina olo ole mikään iso juttu :-D Kiitos!

   Poista
 3. Ahh, ihania kuvia! Rentouttavan näköiset maisemat ja hauska meininki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meillä oli kyllä niin huikea reissu, mukavaa että se välittyy myös näin ruudun läpi :)

   Poista