sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

All good in paradise

Terkkuja helteisestä Kroatiasta! Ollaan hyvin päästy loman makuun ja oltu ihan äimänä tästä kaikesta kauneudesta sekä ihanuudesta. Saavuttiin tänne Hvarin saarelle meidän Airbnb -asuntoon, joka sijaitsee hieman keskustan ulkopuolella oliivitarhan keskellä. Oltiin kaikki ihan monttu auki, kun päästiin perille! Niin upea paikka, niin upea paikka. On todella epärealistisen tuntuista, että mä voin mennä aamu-uinnille muutaman metrin päähän tai pulahtaa sinne pitkän päivän jälkeen, upean tähtitaivaan alla.

Olemme kierrelleet kaupungilla, käyneet hyvin syömässä, uitu, treenattu ja eilen käytiin tsekkaamassa yöelämääkin! Tänään olisi tarkoituksena vuokrata skootterit ja kierrellä saarta niiden avulla. Kiva päästä keskustan ulkopuolelle ja nähdä mitä kaikkea tältä saarelta löytyykään.
kuvat minusta: Anni Korhonen

Nyt aletaan laittamaan aamupalaa, joka koostuu pääosin ihanista hedelmistä ja marjoista, joita ostettiin eilen torilta. Täällä on ihan mielettömät valikoimat kaikkia herkkuja ja vieläpä todella tuoreita ja maukkaita, joten aiotaan nauttia niistä parhaamme mukaan.

Elämä on tällä hetkellä todella jees.

xx, Kata

2 kommenttia: